Fotomuntatge de Nacho Palau i Cristian Villela

Nacho Palau assenyala la verdadera responsable de la seva ruptura amb Cristian Villela

Nacho Palau i el seu xicot afronten una complicada crisi

Enmig de la seva lluita contra la malaltia, Nacho Palau s'ha endut un nou disgust: no passa pel seu millor moment amb Cristian Villela. Segons informen fonts properes a la parella, estarien fent front a una greu crisi que els ha portat a distanciar-se'n.

Tot i que Cristian s'ha convertit en el millor suport per a Palau, certes friccions familiars haurien propiciat la seva ruptura. Començaven sent petites picabaralles del dia a dia, però al final els han sumit en una greu crisi. També s'hi sumaven certs problemes amb la família de Nacho, sobretot amb la seva germana Maloles Chornet, amb qui ha protagonitzat certs desacords.

Tant és així, que Villela prenia la decisió d'anar-se'n lluny, concretament a Xile, el seu país natal. Allà ha passat el Nadal per posar certa distància amb Nacho, una decisió que haurien meditat molt. Palau ha intentat fer les coses de la millor manera possible, també pensant en els fills, que adoren el xilè: «Volen fer les coses amb maduresa i com cal, també pels nens, que tenen un gran afecte a Cristian».

Primer pla de Nacho Palau
Nacho Palau continua lluitant contra el càncer. | Telecinco

Malgrat el seu distanciament, queda clar que «ell ha estat i és aquí al cent per cent, per als trasllats i les visites i els tractaments. Les coses com són». «Cristian se n'ha portat de deu, una altra cosa són altres coses», apunten des del seu entorn. A més a més, Nacho Palau ja advertia que «aquestes dates no es presentaven massa bé per tot allò que simbolitzen, però les intentaran passar tan bé com sigui possible pels petits».

Nacho Palau afronta la seva profunda crisi amb Cristian Villela

La història d'amor entre Nacho i Cristian sorgia d'una autèntica fiblada. Tots dos es van conèixer «en una festa d'una amiga en comú el 2013», tal com revelava l'escultor a Hondures. «Ell treballava a la música, però ara es dedica només a mi i estem esperant per poder muntar alguna cosa junts», explicava sobre els sacrificis que havia hagut de fer.

Lamentablement, ara els plans de la parella han quedat en 'stand by' malgrat tenir dues opcions molt clares per a la seva empresa: la restauració o la cura dels animals. «Segurament preferiran més aviat els animals. Tots dos són animalistes acèrrims, tal volta munten alguna casa d'acollida».

D'altra banda, sembla que, mentre aquesta relació trontolla, Nacho ha aconseguit arreglar les diferències amb el seu ex Miguel Bosé. De fet, l'artista arribava a oferir diners per fer front al càncer i, fins i tot, un lloc de treball. Tot i això, l'escultor rebutjava directament aquesta temptadora oferta.

Foto de Cristian Villela, parella de Nacho Palau
Cristian Villela se n'ha anat al seu país per Nadal. | Europa Press

«Nacho sempre ha dit que Miguel el va deixar amb una mà endavant i una altra darrere, i no és cert. Miguel li proposa treballar, que sí, que era fora d'Espanya, però és Nacho qui decideix no anar-hi», treien a la llum.

A més, sembla que Bosé ha cedit fins i tot en el tema dels seus fills: permet que Diego i Tadeo, que actualment viuen a Mèxic amb ell, viatgessin fins a València per retrobar-se amb els germans. Ha estat una sorpresa que hauria emocionat molt Palau, que des de fa temps esperava poder complir aquest desig.

Tanmateix, els nens mai han deixat de tenir contacte entre ells, ja que «tenen els seus propis telèfons i es parlen de forma totalment independent, sense necessitat dels seus pares». D'aquesta manera, i pensant en el benestar dels petits, haurien arribat a un acord i han paralitzat la guerra judicial en què estaven sumits.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp