Imatge de Belén Esteban

Delaten Belén Esteban i expliquen què fa a les publicitats de 'Sálvame'

Belén Esteban ha estat desemmascarada

Belén Esteban no s'esperava que un dels seus grans amics dins de la petita batalla revelaria què és el que veritablement fa durant les publicitats de Sálvame.

No hi ha cap dubte que aquest 2022 ha estat força complicat per a 'la princesa del pueblo'. A principis d'any, la tertuliana va patir una aparatosa caiguda durant una de les emissions d'aquest format, que va acabar de la pitjor manera possible.

Primer pla de Belén Esteban gairebé a punt de plorar
Belén Esteban ho va passar molt malament amb la seva rehabilitació | Telecinco

«Ja hi ha diagnòstic, s'ha trencat la tíbia i el peroné», van anunciar aquell mateix dia. Durant diversos mesos, la de Paracuellos va prendre la dura decisió de desaparèixer de l'ull mediàtic per intentar curar-se com més aviat millor del seu accident.

«No m'he fet una fractura, m'he fet una súperfractura. M'he destrossat el peu. M'han posat 20 cargols i 2 plaques», va assegurar la tertuliana en una ocasió, just abans d'apuntar que els seus problemes de diabetis no van ser de gaire ajuda. «No ho estic passant bé».

Ara, tot apunta que Belén Esteban ja ha perdut la por de patir un nou accident i no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'acceptar una perillosa oferta de feina.

Belén Esteban, a punt de patir un nou accident

Belén Esteban ha estat molt a prop de patir una altra caiguda a les instal·lacions de Mediaset España. La prova n'ha estat l'últim vídeo que ha publicat el seu company Sergi Ferré.

Aquest dimarts, 3 de gener, el reporter de Sálvame va anar a les seves xarxes socials per compartir amb tots els seus seguidors un 'post' inesperat.

Foto de Belén Esteban somrient i mirant a càmera des del plató de 'Sálvame'.
Belén Esteban ha acceptat un nou repte | Telecinco

S'hi pot veure Belén Esteban sobre un patinet elèctric, un gest que, sens dubte, ha deixat sense paraules tots els fans de la col·laboradora, ja que, des que es va trencar la tíbia i el peroné, ha tingut molta cura de no patir cap altre accident.

Però, tot té una explicació. I és que, la marca d'aparells electrònics, Cecotec, hi ha confiat per promocionar aquest vehicle de dues rodes i, per això, havia de gravar un vídeo sobre aquest.

El periodista no ha volgut deixar passar l'ocasió per immortalitzar el divertit moment que ha viscut amb Belén Esteban en una de les publicitats de Sálvame.

Al vídeo que Ferré ha penjat al seu compte d'Instagram, es pot veure el de Paracuellos intentar, fins a tres vegades, pujar a sobre d'aquest aparell sense èxit.

«Com ens va costar a Belén Esteban i a mi gravar la promo del patinet de Cecotec. De fet, no va valer cap dels 3 vídeos que vam fer. Com es pot veure, la meva amiga és una experta en la conducció de patinets… Qui ha dit que tenia por?», ha escrit a la descripció del 'post'.

Com es podia esperar, les reaccions entre els seguidors d'aquests dos treballadors de La fábrica de la tele no es van fer esperar. Mentre uns no van poder evitar riure's d'aquest divertit vídeo, altres, en canvi, es van preocupar per la mare d'Andrea.

Imatge de Sergi Ferré
Segi Ferré immortalitza el moment | Xarxes Socials

«Belén, vés amb compte, si us plau, amb la cama. Vas dir en un programa que no pujaries a cap d'aquests aparells… ¡Ai, Déu!", ha comentat una de les seguidores de Belén Esteban.

Però, alguns detractors de la tertuliana també han decidit deixar plasmat el que en pensen. «Com que és tan frívola, es trencarà ara les dues cames… Així ja no la veiem més», ha assegurat un usuari d'aquesta xarxa social, mentre que un altre ha apuntat que «després caus i a plorar».

A més, n'hi ha que han especulat amb la possibilitat que es tracti d'un vídeo antic, ja que, després del trencament de tíbia i peroné que va patir, és poc probable que la 'princesa del pueblo' estigui totalment recuperada.

«Això és més antic que el fil negre. No hi ha Belén per anar en patinet», ha comentat un internauta, que veu gairebé impossible que, avui dia, Belén Esteban s'atreveixi a pujar a un patinet elèctric.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp