Imatge de l'actriu Ana Duato, de la sèrie Cuéntame, en un primer pla.

Ana Duato descobreix que no hi ha solució i prepara el seu fill pel pitjor

Ana Duato és conscient que Miguel Bernardeau patirà per les últimes notícies

Ana Duato està molt preocupada en aquests moments. Està intranquil·la pel seu fill, Miguel Bernardeau, ja que és conscient que la seva ruptura amb la cantant catalana, Aitana, el té afligit. A més a més, ara acaba de sortir a la llum una informació que l'entristeix encara més.

L'actriu s'ha assabentat que la sèrie internacional en què el fill ha participat, 1899, no ha renovat amb Netflix. Vaja, que no hi ha marxa enrere en aquest assumpte i el jove ha d'acceptar que perd la feina. Per això ella està en aquests moments consolant-lo i donant-li l'afecte que necessita per afrontar la situació.

Ana sap que ell suma així un dur revés. És clar, perquè la decisió amb aquesta ficció li causarà un gran dany professional i personal. Es queda sense ingressos i veu truncat l'esforç i l'afecte que havia posat al projecte.

Ana Duato descobreix el nou cop

La protagonista de Cuéntame és conscient que l'ex de la catalana estava molt il·lusionat amb el seu treball a la sèrie de ciència-ficció 1899. Suposava fer un gran salt internacionalment i estava confiat que triomfaria. Tot i això, les coses no han sortit en absolut com ell havia pensat.

Ana ha pogut conèixer que els creadors d'aquesta ficció de Netflix, Jantje Friese i Baran bo Odar, han revelat que la plataforma ha decidit no donar-li suport. Al contrari d'allò que s'havia pensat i que aquells havien ideat, no hi haurà continuació. De fet, ho han comunicat a les xarxes socials amb aquest missatge:

«Amb gran pesar, us hem de dir que 1899 no serà renovada. Ens hauria encantat acabar aquest increïble viatge amb una segona i tercera temporada com vam fer amb Dark. De vegades, les coses no surten com u planeja, així és la vida. Sabem que això decebrà milions de fans allà fora. Volem agrair-vos de tot cor que hàgiu format part d'aquesta meravellosa aventura. Us estimem. No ho oblideu mai».

D'aquesta manera, Duato s'ha assabentat de la trista notícia per al seu fill, a qui estarà animant en aquests moments durs. A més a més, li haurà donat l'afecte i l'ànim que necessita a la reunió familiar d'aquests dies de Nadal.

Ana Duato sap que els revessos semblen estar sumant-se

L'actriu valenciana sap que la cancel·lació de la sèrie i la ruptura amb la cantant de Sant Climent de Llobregat fan que Miguel no estigui vivint un bon moment. Per si no n'hi hagués prou, sembla que nous cops l'afecten anímicament. A les últimes hores el seu fill ha vist una imatge que segur que no li ha deixat indiferent.

Ana ha sabut que la jove catalana que va ser la seva nora ha compartit a les seves xarxes socials diverses fotografies. En aquestes, apareix al costat d'aquell que es rumoreja que pot ser el seu nou amor: el cantant Sebastián Yatra.

En concret, la noia ha pujat a Instagram diferents instantànies on se la veu al costat del colombià. No obstant això, hi apareixen més persones, com ara Lola Índigo. Tots ells han optat per fer una escapada a Londres per començar el 2023 de la millor manera possible.

Com és lògic, Ana ha vist que aquesta publicació està generant molts rumors i comentaris sobre la possible relació. Això sí, cal admetre que la catalana ha volgut des del principi negar-ho a la seva manera. Per aquest motiu, les imatges les ha acompanyades amb aquesta frase: «Una colla de 6 amics (7)».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp