Primer pla d'Elionor

Elionor, preocupada després de conèixer l'amor secret de la seva germana Sofia

Elionor s'assabenta del noi que li agrada

Elionor manté un contacte pràcticament diàriament amb la seva germana. Per això li va poder resultar una mica sorprenent el nom del noi pel qual sospiraria Sofia. Es tracta d'un conegut esportista del qual es parla força temps.

En un primer moment es va especular que fos l'hereva la que sentís alguna cosa especial pel jugador del Barcelona Gavi. Tot i això, a LOOK acaben d'aclarir que l'autèntica seguidora de l'esportista seria la infanta. Per tant, hi ha un gir important en els esdeveniments.

Elionor va estar en boca de tots durant les últimes dues setmanes. Tot va passar després del primer partit de la selecció espanyola al Mundial. El combinat que dirigia Luis Enrique va derrotar Costa Rica per un còmode 7-0.

A l'estrena a Qatar, el rei va voler donar suport als futbolistes espanyols i va baixar al vestidor al final del partit per felicitar-los. El futbolista del Barcelona li va regalar una samarreta de 'La Roja' signada, cosa que no va passar desapercebuda. Però la peça era massa petita per a Felip, per la qual cosa es va començar a especular amb el seu destí.

El programa de TelecincoSocialité es va encarregar d'adjudicar aquest regal a Elionor. Fins i tot es va rumorejar amb la possibilitat que entre ells hi hagués alguna cosa més. El tema fins i tot es va arribar a colar en una de les intervencions del llavors seleccionador a Twitch.

Primer pla d'Elionor i Sofia
Elionor descobreix qui és el famoso que encanta la infanta | GTRES

Fonts properes a Zarzuela van desmentir a aquest digital que el detall fos per a la filla gran dels reis. En realitat era per a la seva germana, que segons sembla és una gran aficionada al futbol. Va seguir amb molta atenció cadascun dels partits de la Selecció al Campionat del Món.

I possiblement s'haurà emportat una gran decepció després de perdre a vuitens de final. Però si més no li quedarà el consol d'haver rebut una samarreta del seu ídol.

Elionor se centra en altres

Elionor va comprovar com sense voler-ho se li atribuïa un nou noi a la seva llista de conquestes. La infanta ha estat «molt pendent de tota la competició i fins i tot de la fase de classificació». No només segueix amb molta atenció les trobades del combinat nacional, també practica aquest esport, revelen.

Indiquen que va ser el mateix Gavi el que va optar per tenir aquest detall amb Sofia una vegada va saber de la seva afició. Però de relació amorosa no hi ha res de res. Només admiració i molt de respecte entre els dos joves.

Pablo Gavi
Gavi li va regalar una samarreta a Sofia que tothom va pensar que era per a Elionor | INSTAGRAM @PABLOGAVI

No es descarta que la germana d'Elionor fins i tot arribi a donar puntades de peu a la pilota al pati del seu col·legi. Així ho recull aquest mitjà. Pel que sembla és una gran aficionada a l'esport, però sobretot del futbol i segurament tracti d'emular l'estrella del Barcelona.

Elionor estaria il·lusionada amb un altre jove

Elionor sent alguna cosa especial per un altre noi. Recentment la periodista Pilar Eyre desvelava que estaria enamorada d'un altre jove. I no es tractaria del company d'internat amb qui va estar el curs passat.

Aquest noi ja hauria abandonat el centre i ara ja es trobaria a la universitat. La distància va provocar que la relació s'acabarà trencant abans d'hora. Els reis ja el coneixien i havien donat el seu vistiplau després de visitar l'abril passat Madrid per acompanyar la princesa.

Però el nou amic especial era un germà d'una amiga de l'internat. També estudiaria a una universitat britànica i de moment l'únic contacte que tenen és per correspondència.

Elionor sap que per veure's no ho tindran gens senzill. L'experta a Casa Real indica que el noi haurà de venir a Espanya a causa de les dificultats que implica mobilitzar l'equip de seguretat. L'acompanyen dos vehicles i una desena de persones.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp