Primer pla de la princesa Elionor

Elionor presenta el seu nòvio a la família: és moreno i porta els cabells llargs

La princesa ha portat el noviet a una festa familiar

Elionor de Borbó té un amic molt especial. És un jove moreno, amb els cabells llargs i arrissats i barba. I, pel que sembla, ja ha conegut la família de la princesa, segons 'Informalia'.

Aquest noi l'hauria acompanyat a la festa que van organitzar per a la seva àvia materna, Paloma Rocasolano, pel 70è aniversari. Tot apunta que es va desplaçar amb l'hereva, els reis i la infanta Sofia en una furgoneta fins al domicili on viuen Telma i la seva parella, a Madrid, on es va reunir una gran part dels Ortiz Rocasolano.

És molt possible que sigui el primer amor d'Elionor. Amb 16 anys, és lògic que comenci a sentir papallones a l'estómac. A més, sembla que té el vistiplau dels seus pares, que no li van posar impediments perquè anés a la celebració amb aquest acompanyant.

No és la primera vegada que es relaciona la princesa amb un noi. La tardor del 2020 ja es va especular amb la possibilitat que estigués coneixent algú. Assenyalen que en aquella època estava molt pendent del mòbil i que se la veia «plena de fascinació».

Estava tan encantada amb la situació que estava vivint que no va dubtar a exterioritzar els sentiments. En aquell moment estava fent quarantena, ja que un company seu de classe havia donat positiu. Se li van fer les corresponents proves per a descartar el contagi i va donar negatiu, però tot i així es va quedar a casa.

La princesa Elionor en la seva primera foto a Gal·les
La princesa Elionor està molt il·lusionada amb el seu noviet | Cedida

La seva mare va confirmar que es trobava «bé». I la veritat és que motius no li faltaven, sobretot si estava enamorada. Aleshores tenia 14 anys i vivia amb els seus pares al palau de La Zarzuela.

Elionor procurava portar aquesta relació amb molta naturalitat. La seva gran confident era i continua sent la seva germana, Sofia. No hi ha secrets entre elles, i li explica tot el que fa.

Fins i tot van deixar entreveure que aquest rumor procedia de l'entorn de la infanta, sobretot de les seves amigues de classe. Una sorpresa que no es va arribar a confirmar en cap moment.

El gener d'aquest any van tornar a saltar les alarmes a La Zarzuela. Una companya d'Elionor de l'internat va revelar al cercle més proper que l'hereva havia congeniat molt bé amb un noi de la seva classe i que tenia una relació molt estreta amb ell.

L'amor comença a trucar amb força a la porta de la filla gran dels reis d'Espanya. El 31 d'octubre va fer 16 anys i ja comença a il·lusionar-se amb els nois.

Infanta Sofia i princesa Elionor amb mascaretes
La infanta Sofia i la princesa Elionor estan molt unides | GTRES

Val a dir que, el 14 de juliol, abans de marxar a Gal·les, va conèixer a La Zarzuela alguns dels companys que tindria a l'internat. I en aquella trobada es van apreciar mirades còmplices entre la princesa i un jove.

Elionor s'ha d'enfrontar a l'oposició de la seva mare

Elionor va complint anys i ha de cremar etapes de la seva vida. Ha deixat de ser una nena per a convertir-se en adolescent. Està encantada amb aquesta nova fase.

Tot i això, ha de fer front a la ferma oposició de la seva mare, Letícia, que no veu amb bons ulls que comenci a relacionar-se amb nois perquè considera que és massa jove. Prefereix que aprofiti l'estada a Gal·les per estudiar i ampliar coneixements.

▶️ La enfermedad incurable del rey Felipe que la Casa Real no quiere que sepas

De moment, aquests dies se l'ha pogut veure per Espanya en diferents actes protocol·laris de la casa reial. El cap de setmana passat va anar amb els seus pares a visitar un centre de refugiats a Pozuelo de Alarcón i també va anar a la festa d'aniversari de la seva àvia materna.

L'amic d'Elionor podria ser un company de l'internat. Portava una dessuadora amb el logo del col·legi de Gal·les. Tampoc es descarta que sigui un noi espanyol a qui hagi regalat aquesta peça de roba.