Primer pla de Terelu Campos mig somrient i mirant a càmera

Terelu Campos trenca a plorar per la pèrdua familiar que acaba de patir

Terelu Campos s'esfondra com mai recordant la mort més dolorosa

Terelu Campos s'ha obert en canal una vegada més a través del seu bloc de 'Lecturas'. La filla gran de María Teresa Campos es deixa emportar per les seves emocions en moltes de les seves reflexions i aquesta setmana no ha estat per a menys.

La col·laboradora de 'Viva la vida' i presentadora de 'Sálvame' ha escrit unes línies en què repassa com ha passat la Setmana Santa a la seva estimada Màlaga. Unes dates marcades en vermell al calendari de la comunicadora.

Imatge de María Teresa Campos i Terelu Campos assegudes a un balcó
María Teresa Campos i la seva filla Terelu durant la Setmana Santa de Màlaga | GTRES

El cas és que Terelu s'ha desplaçat amb gairebé tota la família per gaudir de la Setmana Santa amb totes les lletres. Gairebé sense restriccions i amb les processons sortint pels carrers de la capital malaguenya. A més, Terelu Campos ha explicat als lectors de l'esmentada publicació com és la part de la família que molts dels seus seguidors desconeixien fins avui.

Terelu Campos revela la dolorosa pèrdua d'una familiar

«Després d'haver passat uns meravellosos dies a la meva terra, vull parlar-vos de la gran família que tinc. He tornat a Madrid amb la tranquil·litat del deure complert de totes les meves promeses», començava la periodista.

Terelu Campos somrient
Terelu Campos ha recordat amb dolor la seva tia Lely | GTRES

«Ja us vaig explicar la setmana passada que el Diumenge de Rams vaig poder ficar-me sota el mantell de la Verge de la Salut i vaig complir la meva promesa amb el Captiu, però el més emocionant va ser recordar el meu pare mentre veia la processó del tron de Jesús el Ric», confessava la televisiva.

En un moment donat, Terelu ha recordat la pèrdua irreparable d'una familiar que tota la família estimava amb bogeria, la seva tia Lely.

▶️ María Teresa Campos presenta al hombre que le ha robado el corazón

«Parlant de la meva família, aquest any vaig poder veure Tomás, el fill petit de la meva tia Lely, que a més és el meu fillol, portant el tron dels Estudiants», explica l'autora del bloc.

Terelu Campos s'ensorra recordant la seva tia Lely

«En aquell moment, només hi vaig pensar i en com hauria gaudit veient el seu fill portant aquest tron. Vaig tenir la fortuna de trobar-me de manera casual amb els seus quatre fills junts. Ja us vaig explicar que la meva tia Lely va morir d'un càncer de mama. Quantes vegades m'hauré preguntat per què ella no i jo sí», relata.

Imatge de Terelu Campos i la seva tia Lely
Terelu Campos amb la seva tia Lely | Twitter

«La meva tia, amb qui no em portava ni vuit anys, era més una amiga o una col·lega per a mi. Estant amb el seu marit i amb els seus fills, vaig intentar mantenir-me sencera, però en un moment que no em van veure em vaig posar a plorar. Llàgrimes de pena pel seu record i d'alegria per veure aquests fills estimar-se i ajudar-se, encara que sé com troben a faltar la seva mare», recordava.

«Al final, això és el que vols a la vida»

Per acabar el seu text, Terelu reflexiona que «al final, això és el que vols a la vida. La feina em fa feliç, em realitza com a persona i em desconnecta de preocupacions, però el que més m'importa és aquesta gran família que tinc», ha sentenciat.

Imatge de la família Campos amb Alejandra Rubio, Terelu, María Teresa i Carmen Borrego
La família Campos està molt unida els últims temps | EUROPA PRESS

«Aquest any hem pogut estar amb aquesta part de la família Luque i la família Abela. Soc molt mandrosa per fer-me fotos i això és per culpa de la meva professió. Cada dos passos que faig m'he de fer una foto i quan estic amb la meva família em costa molt demanar-los que immortalitzem aquell moment», confessa.

«Aquesta vegada ho he fet per tenir aquest record i perquè pugueu conèixer part de la nostra gran família. Veure la meva mare amb els seus germans Concha i Tomás ha estat molt bonic. Mai oblidaré aquesta abraçada, aquesta estimació i aquella mirada que es van donar. D'una banda, em va partir l'ànima, però, de l'altra, va ser una pujada d'energia», concloïa Terelu.