Primer pla de Belén Esteban gairebé a punt de plorar

Belén Esteban deixa el seu entorn sense paraules en parlar de l'embaràs

Belén Esteban està totalment commocionada pel que ha passat

Belén Esteban sempre ha estat molt unida a la seva filla. I és que, per a 'la princesa del poble', Andrea Janeiro és el millor que li ha passat a la vida. Tant és així que fa més de 20 anys que defensa el seu honor als platós de televisió.

I, encara que sempre ha expressat la seva il·lusió d'ampliar la família, avui ho veu complicat. «M'encantaria quedar-me embarassada, sobretot per Miguel. Però tinc 48 anys i soc diabètica. Seria un embaràs d'alt risc», deia al respecte.

Andrea Janeiro i Belén Esteban
Belén Esteban sempre ha estat molt unida a la seva filla | Cedida

Ara, Belén Esteban plora la pèrdua del nadó d'una de les seves grans amigues. Aquest dilluns, 18 d'abril, Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez anunciaven la mort d'un dels bessons que estaven esperant.

Segons ha pogut saber-se, el futur fill de la parella no va aconseguir superar l'embaràs. I encara que la seva germana va néixer sense cap problema, els pares no han pogut suportar aquest terrible dolor.

Fins ara, poc s'ha sabut del que va passar al part, encara que Belén Esteban ha revelat noves dades sobre aquesta trista pèrdua.

▶️ El calvario que vive la familia de Georgina Rodríguez y Cristiano Ronaldo tras la muerte del bebé

Belén Esteban està molt commocionada pel que ha passat

Belén Esteban sap què és estimar incondicionalment un fill, per això no ha pogut contenir l'emoció en recordar el dur episodi pel qual està passant la seva gran amiga, Georgina.

Aquest dimarts, 19 d'abril, la col·laboradora de 'Sálvame' s'ha mostrat molt dolguda pel revés dur que ha patit la parella. «Jo amb Georgina tinc bona relació, perquè amb mi sempre ha estat encantadora i des d'aquí els envio un petó tant als familiars com a ells. Sé que estan molt afectats», ha assegurat la de Paracuellos.

Fotomuntatge amb les cares de Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo
La parella acaba de perdre un bebè | Catalunya Diari

Durant l'emissió d'aquest programa de Telecinco, la mare d'Andreíta ha donat algunes pistes sobre la mort del fill del futbolista. I és que, segons ha explicat la col·laboradora, no hi havia cap pista que indiqués problemes a l'embaràs.

«El part estava programat amb normalitat, no era ni abans ni després, el metge havia decidit aquell dia», deia molt afectada. «Sé que tenien moltíssima il·lusió pels dos nadons que venien i els ha agafat per sorpresa, no s'ho esperaven per res», prosseguia.

Per sort, l'altra filla de la parella ha nascut «sana, forta i feliç». Tot i que encara no se sap les causes d'aquesta mort, alguns mitjans de comunicació internacionals apunten que es pot deure a complicacions en el part.

Però malgrat tots els rumors que estan sorgint des de dilluns, tant Cristiano com Georgina han decidit guardar silenci i tan sols demanen «privadesa en aquest moment tan difícil».

Belén Esteban llegeix el comunicat de la parella

Belén Esteban no ha pogut contenir les llàgrimes en llegir les tristes paraules que Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez li han dedicat al seu nen. El somni d'aquesta famosa parella sempre havia estat tenir una família molt nombrosa i, amb l'arribada dels dos darrers fills, estaven més a prop d'aconseguir el seu objectiu.

Imatge de Georgina Rodríguez amb Cristiano Ronaldo.
Cristiano i Georgina estan trencats de dolor | Europa Press

Però, malauradament, han hagut de viure a les seves pròpies carns el dolor de perdre un dels seus nadons. Va ser aquest dilluns, 18 d'abril, quan la parella va sorprendre tots els seus seguidors amb un punyent comunicat. Concretament a través de les xarxes socials, la parella compartia un 'post' en què informaven de la trista pèrdua que acaben de patir.

«Amb la nostra més profunda tristesa hem d'anunciar la mort del nostre fill. És el dolor més gran que uns pares poden sentir. Només el naixement de la nostra filla ens dona la força per viure aquest moment amb una mica d'esperança i felicitat», deia el comunicat.

L'amiga de Belén Esteban i el seu noi també han volgut agrair «als doctors i infermeres per la seva cura i suport». «Estem devastats per aquesta pèrdua i preguem privadesa en aquest dur moment. Petit, ets el nostre àngel. Sempre t'estimarem», conclou el 'post'.