Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carlota Corredera plorant en un plató de televisió

Carlota Corredera confessa l'error que li ha fet perdre-ho tot

La presentadora va signar la seva sentència definitiva a Telecinco

Carlota Corredera està vivint un 2022 molt diferent de com el preveia quan es va menjar el raïm.

La gallega, que ha sigut un dels pesos pesants de Mediaset durant aquests últims anys, ara mateix viu una etapa d'incertesa que no esperava. Carlota és una periodista agosarada i decidida a l'hora de treballar.

Estimada i temuda a parts iguals, ha aconseguit grans fites a escala professional. La comunicadora ha presentat espais mítics de la televisió, com 'TNT', 'Hormigas Blancas', 'Sálvame' o 'Sábado Deluxe'. Entre els seus èxits menys coneguts, hi ha la subdirecció de 'Sabor a ti', el programa que presentava Ana Rosa Quintana a Antena 3 abans de fer el salt a Telecinco.

Davant de les càmeres, Carlota també semblava intocable. 'Hable con ellas', 'Las Campos', 'Cámbiame' o 'Sálvame' són alguns dels programes que la gallega ha presentat amb mà de ferro.

No obstant això, la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir vivali ha canviat la vida, i no per a bé, precisament.

L'oferta de Telecinco que Carlota Corredera ha rebutjat 

L'huracà protagonitzat per Rocíito a Telecinco ha deixat moltes víctimes. Una de les més sonades ha estat, justament, Carlota Corredera. La periodista viguesa es va implicar de tal manera en la defensa a ultrança de les tesis de Rocío Carrasco, que hi ha acabat vinculant la seva carrera professional.

No li ha sortit bé, i la politització del tema, amb la consegüent baixada d'audiència, se l'ha emportat. També hi ha influït la famosa Operació Deluxe i la implicació de La Fábrica de la Tele al presumpte espionatge a més de 200 famosos.

Tot i això, ara s'ha sabut que Mediaset no és la responsable que Corredera s'hagi quedat sense feina després que l'acomiadessin fulminantment de 'Sálvame'. Va ser ella mateixa qui va decidir tallar en sec i desaparèixer.

Carlota Corredera amb les mans a les butxaques
Carlota Corredera confia en la seva productora per a seguir endavant | GTRES

Telecinco, conscient de la trajectòria de Corredera a la casa, no va voler fer-la fora definitivament i li va donar un ultimàtum. La cadena li va oferir un lloc a 'Supervivientes', on seria un dels grans fitxatges d'aquesta edició. Bon sou i la possibilitat de millorar la imatge davant l'audiència.

D'aquesta manera, Carlota podria fer una mena de punt i a part a la seva carrera i tindria una clara oportunitat de desvincular-se de la polèmica. No obstant això, va rebutjar l'oferta al·legant que té una filla petita i que no volia allunyar-se d'ella.

Com que la gallega no va acceptar la proposta de Telecinco, Paolo Vasile tenia llibertat per a acomiadar-la, com va fer dies després. No només de 'Sálvame', sinó de la cadena, i sense remordiments de cap mena.

Carlota Corredera, de vacances i pensant en el seu nou projecte

La periodista ha decidit fer bona cara a la incertesa i se n'ha anat de vacances a Tanzània amb unes amigues. Aquests dies de desconnexió entre lleons, tigres i albades de somni li estan servint per a recapacitar sobre el seu futur professional. A escala personal, el seu marit i la seva filla són el suport més gran que té.

Ella va assegurar que deixava 'Sálvame' per iniciar un nou projecte televisiu amb la productora que ha muntat fa poc amb el seu marit. Sembla més una excusa per a justificar que està absent al món de la televisió que una realitat, tot i que encara és aviat per a confirmar-ho.

Telecinco ha tingut un gest amb ella (oferir-li participar a 'Supervivientes') que no ha tingut amb altres damnificats per la situació actual. Carlota ha jugat les seves cartes i ha optat per llençar-se al buit sense paracaigudes. D'aquí a uns mesos sabrem si ha pres una decisió encertada o si haurà de suplicar als seus excaps que la fitxin per a 'Supervivientes 2023'.