Quim Masferrer

Quim Masferrer rep una gran notícia pel seu 'El Foraster'

‘El Foraster', com també el ‘Crims’ de Carles Porta i ‘Lo de Évole’, finalistes als 27ns Premis Zapping

El pròxim dijous 12 de maig s'entregaran els 27ns Premis Zapping i l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya ja ha anunciat els finalistes.

Els finalistes més destacats, són, entre d'altres, Crims i el seu presentador Carles Porta, el programa El Foraster, la sèrie documental en línia Benvinguts al Bages i al Moianès i Lo de Évole.

El guardó a la millor sèrie es disputa entre Ana Tramel. El juego (RTVE Play - Tornasol Films, RTVE), La Casa de Papel T5 (Netflix - Vancouver Media) i La Fortuna (Movistar+ - Mod Producciones, Movistar+, AMC Studios).

Dins de la categoria de millor actriu trobem cares molt reconegudes com Candela Peña (Hierro - Movistar+), Itziar Ituño (La Casa de Papel - Netflix) i Maribel Verdú (Ana Tramel. El juego - RTVE Play). I pel que fa els actors, el guardó estarà disputat entre Daniel Grao (HIT - RTVE), Karra Elejalde (La Fortuna - Movistar+) i Pedro Alonso (La Casa de Papel - Netflix).

Crims (TV3 - Goroka, True Crime Factory), MasterChef (La 1 - Shine Iberia) i Pasapalabra (Antena 3 - Xanela Producciones) son els programes que formen part de la categoria de concursos i entreteniment. I els presentadors finalistes són Arturo Valls(¡Ahora Caigo!, Mask Singer - Antena 3), Carles Porta (Crims - TV3) i Silvia Laplana (El Tiempo - La 1).

Carles Porta, conductor del programa 'Crims'.
'Crims' i Carles Porta són finalistes | CCMA

Programes com El Foraster o Lo de Évole també són finalistes d'aquests premis. Però no acaba aquí el lliurament, ja que aquest any també s'entregarà un premi a un videojoc, i els seleccionats són Alex Kidd in Miracle World DX (Jankenteam), Aragami 2 (Lince Works) i Metroid Dread (MercurySteam).

Millor programa de la Televisió local

Ja s’han escollit també els finalistes a Millor programa de Televisió local. La selecció d’aquesta categoria té un funcionament diferent de les altres. En aquest cas, cada cadena local d’àmbit català pot enviar al concurs fins a un màxim de tres produccions diferents, les quals són directament valorades per un jurat especialitzat i per la junta directiva de l’Associació.

Els finalistes de les televisions locals són De Sol a Sol (Canal Terres de l’Ebre i Canal 21 Ebre), Territori contemporani (VOTV - Vallès Oriental Televisió SLU.) i Les nostres estrelles (Televisió de Vandellòs).

La xarxa també està present

Dins de la categoria d'iniciativa a la xarxa, estan nominats Adictos a la filosofía, el canal de YouTube sobre filosofia d’Enric Fernández Gel; Benvinguts al Bages i al Moianès, una sèrie documental a través d'una pàgina web que explica dades interessants sobre les comarques del Bages i del Moianès, i el diari en línia El Mundo Today.

Finalment, també s'entregaran altres premis com per exemple el Premi Especial a RTVE; el Premi grups d’anàlisi de programes a Antena 3; el Premi valors a Televisió de Catalunya per Efecte wow; el Premi millor contingut en línia positiu per a menors (SIC-SPAIN) atorgat per Fundació Aprendre a Mirar, i el Premi a la sensibilitat social a Atresmedia per la seva campanya Levanta la cabeza.