Escàndol pels plans que ja té marcats la princesa Elionor: «És una nena»

La polèmica durant el regnat de Joan Carles I ha provocat que els seus successors hagin de netejar la imatge de la Casa Reial

La princesa Elionor al Congrés dels Diputats
La pressió amb què haurà de regnar Elionor serà major que la dels seus antecessors | Cedida

Totes les polèmiques que ha protagonitzat durant els últims mesos el rei emèrit, Joan Carles I, han deixat en molt mal lloc la reputació de la Casa Reial i si a això se li suma el seu exili i el posterior hermetisme sobre el seu parador, és clar que la monarquia espanyola no està travessant un dels seus millors moments.

Precisament per aquests motius són molts els mitjans de comunicació que defensen que la princesa Elionor suposarà un canvi per a millor la Família Reial. Aquests apunten que la filla major dels reis aportarà un aire diferent de la institució i aconseguirà donar-li la volta a la situació que hi ha ara.

Tal és així la creença que la filla de Felip suposarà un abans i un després a la Casa Reial, que en 'El programa del verano' han volgut parlar sobre això i sobre l'àrdua tasca que haurà de complir la princesa Leonor com a futura hereva de la corona.

En el programa de Telecinco tots s'han posat d'acord en el fet que netejar la imatge que ha embrutat el rei Emèrit és tasca del seu pare i no d'una nena de 14 anys. «És fort que hagi d'assumir aquesta responsabilitat una noia», manifestava la presentadora Patricia Pardo, al·legant que la princesa d'Astúries és molt petita encara per a haver de fer-se càrrec d'aquesta mena d'assumptes.

Després d'ella, tots els seus companys han donat suport a les seves paraules i han coincidit que tota la responsabilitat no ha de caure sobre la primogènita de Letícia i saltar-se tota una generació, sense passar primer per Felip VI.

Elionor, per davant del seu pare

Tanmateix, el fet que els mitjans de comunicació creguin que serà la princesa l'encarregada de netejar la imatge de la seva família no s'ha creat del no-res, i és que tot i ser només una adolescent, la filla de Letícia ja ha mostrat que té fusta per al mandat.

Un gran exemple d'això és el petit gest que va tenir amb el seu pare durant l'homenatge a les víctimes pel coronavirus, on va corregir al seu pare i li va recordar que havia de posar-se la màscara.


Comentaris

envia el comentari