Primer pla d'Elionor

Elionor sap que la seva mare ja no li permetrà acostar-se després del que va passar

Joan Carles no tolera el comportament del seu net

Letícia no guanya per a disgustos, i més després de conèixer l'últim escàndol protagonitzat pel nebot Froilà.

L'actitud desafiadora del jove ha portat la seva mare, la infanta Elena, a prendre una dràstica decisió i enviar-lo a Abu Dhabi amb el rei Joan Carles. Tanmateix, des d'un primer moment, l'emèrit no es mostrava gens disposat a rebre el seu net a casa perquè «no és una escola bressol per als fills de la infanta Elena. Està intentant recuperar la seva imatge i no vol que ara es torni a veure malmesa per culpa dels nets», asseguren.

No obstant això, tot indica que la germana del rei Felip està completament desesperada, i més tenint en compte que la seva filla Victòria Federica també se n'ha anat de casa. Tots dos joves s'han tornat incontrolables i tothom sempre en parla. De fet, s'ha tornat habitual veure'ls protagonitzar incidents molt polèmics, per exemple: les seves contínues festes, amors i sortides de to.

La imatge dels Marichalar no té res a veure amb la dels seus cosins, els Urdangarín, molt més reservats. Per aquest principal motiu la reina Letícia no permet que les seves filles, Elionor i Sofia, s'hi acostin.

Imatge d'Elionor i Letícia saludant al carrer
La reina Letícia intenta protegir sempre la seva filla. | Europa Press

El malestar que Froilà ha causat a Zarzuela és força evident, i fins i tot el rei Felip es veia obligat a trucar a la seva germana per demanar-li que posés cert ordre a casa. Sobretot, després que va sortir a la llum que el noi havia protagonitzat una baralla a altes hores de la matinada en una coneguda discoteca de Madrid. Una baralla que, per sort, no arribava a les mans, però resultava més que suficient perquè els mitjans se'n fessin ressò ràpidament.

Elionor ja està al corrent de l'últim escàndol familiar

Aquesta trucada no s'acabava gens bé, ja que a la infanta Elena no li feia gens de gràcia que li demanessin explicacions sobre l'educació dels seus fills. Així ho assegurava el portal Informalia

«El rei Felip ha telefonat a la seva germana per demanar-li que cridi l'atenció d'una vegada per totes a l'actual 'enfant terrible' de la saga borbònica. Però el noi de vint anys, quart a la línia successòria per ocupar el tron, malauradament, passa d'advertiments i viu la vida boja a les nits madrilenyes», relataven.

De fet, segons s'ha sabut, Froilà fins i tot arribava a tenir una topada amb el mateix Rafa Mora, a qui acusava de gravar-lo sense el seu consentiment. «Tenim un col·lega en comú i em va comentar que Froilà estava disgustat perquè, pel que sembla, li havia arribat que jo li havia gravat estant de festa. Jo coincideixo amb molta gent més famosa que Froilà, i mai ningú m'ha retret que els gravi. No és la meva manera d'actuar. No ho he fet i no ho faré», explicava el col·laborador de 'Sálvame'.

Fotomuntatge del rei emèrit Joan Carles I i el seu net Froilà de Marichalar.
El rei Joan Carles ha fet fora de casa Froilà. | CatalunyaDiari

El principal problema és que «els fills de la seva germana Elena afecten la imatge de la institució que el monarca intenta preservar». A més a més, «l'atrafegada vida social de Victòria Federica ha estat de vegades motiu de desacords entre la infanta i el cap d'Estat». De fet, quan la jove va començar els estudis universitaris i a sortir cada nit, «des de la casa reial van trucar a la infanta perquè fes alguna cosa».

La veritat és que això no li va fer gràcia a Elena, que decidia «telefonar directament al seu germà Felip, amb qui va protagonitzar una tremenda baralla telefònica. Va ser una conversa molt pujada de to, amb retrets i al·lusions no només entre els germans, sinó també contra Letícia», asseguren.

Així, aquest tema no ha fet més que engrandir la bretxa que ja existia entre els germans.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp