Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Joana Sanz, la dona de Dani Alves, seriosa.

Joana Sanz, la dona d'Alves, al límit després de les amenaces que ha rebut

Joana Sanz ha denunciat la situació

Joana Sanz, la dona de Dani Alves, s'ha pronunciat sobre els missatges intimidants que està rebent pràcticament diàriament des que el seu marit va entrar a la presó. La model està vivint un autèntic infern des que el seu marit va ser acusat presumptament de violar una noia.

A més, en els últims mesos, Joana Sanz també ha perdut la seva mare a causa d'un càncer. Ara, el seu nom acapara tota l'atenció dels mitjans de comunicació. Però el que Joana no pensa tolerar és la infinitat de missatges vexatoris i d'assetjament que està rebent a les xarxes socials.

Joana Sanz denuncia la situació

La model ha denunciat que es troba en una situació molt complicada i que això ha de parar. Des que va saltar tot l'escàndol del seu marit, no ha deixat de rebre missatges amenaçadors i insultants. Joana ho feia públic a través de les xarxes socials i demanava que això frenés una vegada.

Primer pla de Joana Sanz mirant a càmera seriosa.
Joana Sanz denuncia les constants amenaces que rep a les xarxes socials. | GTRES
 

La Joana publicava una sèrie de stories al seu Instagram on mostrava totes les amenaces intimidants que estava rebent. A les captures de pantalla es pot llegir com alguns d'aquests missatges la insulten greument i fins i tot la 'conviden' a què es llevi la vida. Però, sens dubte, el que li ha impactat més és que l'estiguin acusant de ser còmplice del seu marit.

Tots aquests demolidors missatges arriben després que Joana fes unes declaracions incendiàries al plató de Y ahora Sonsoles. La model va aixecar polèmica per defensar la versió del seu marit davant dels mitjans de comunicació. Joana va voler trencar una llança a favor del seu marit amb unes declaracions que van desfermar la controvèrsia.

«Jo he vist com hi ha dones que s'acosten al meu marit i, si ho fan a la meva cara, què no faran quan jo no hi soc», sentenciava Joana. A partir d'aquell moment, la noia va començar a rebre tota mena de missatges a les seves xarxes socials.

Ara, la model ha decidit canviar la seva versió per evitar l'assetjament que està patint. Joana feia un pas enrere i s'allunyava dels mitjans de comunicació. Però un dels fets més aclaridors va ser que va esborrar totes les instantànies que tenia al costat del futbolista a les seves xarxes socials.

Primer pla de Dani Alves seriós.
Surt a la llum la primera compra que ha fet el futbolista des de la presó. | Europa Press
 

Molts han vist això com un intent de poder esquivar les polèmiques i que cessin així les greus amenaces que ha rebut des de fa dies. De moment, Joana no ha tornat a parlar amb els mitjans de comunicació i sembla que aquesta serà la postura que mantindrà.

L'última hora de Dani Alves a la presó

Els mitjans de comunicació estan molt pendents del dia a dia del futbolista a la presó. Segons ha explicat aquest cap de setmana el programa Fiesta, ja han sortit a la llum els nous passos que ha fet Dani Alves a la presó.

Una de les reporteres del programa va confirmar la primera compra que el futbolista havia fet. «A Dani Alves li han entregat una targeta per un valor de 100 € per gastar a l'economat», assegurava.

A més, revelava els elements que el futbolista havia adquirit: 4 llaunes de tonyina, 6 iogurts, un xampú, un desodorant i 4 begudes energètiques. El total no superava els 20 €. El programa també va revelar que Alves hauria declinat tenir una televisió.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp