Elionor i Sofia diuen 'prou': «Fa un mes que estem així...»

La complicada situació meteorològica de Madrid ha afectat les filles de Felip VI

La Infanta Sofia amb la seva germana la Princesa Elionor
Elionor i Sofia no poden tornar a l'escola per culpa de la neu | GTRES

La princesa Elionor i la infanta Sofia fa gairebé un mes que no van a l'escola. Les filles de Felip VI tenien previst tornar a l'escola Santa María de los Rosales el passat 8 de gener, però el pas de la borrasca 'Filomena' els ha obligat a començar les lliçons de forma telemàtica. Encara que ja estan acostumades a rebre les classes en línia, les joves prefereixen anar presencialment i veure als seus amics.

La nova data d'inici de les classes estava prevista per al passat dia 11, però, no obstant això, la complicada situació meteorològica que seguia havent-hi a la capital espanyola, va suposar que la tornada als centres educatius a Madrid hagués de retardar-se novament. Tot i això, el col·legi d'Elionor i Sofia no ha estat una excepció.

Tot i que les joves ja tenien tot a punt per tornar a l'escola de forma presencial, han hagut de tornar a adaptar-se -com ja va succeir durant el confinament- a seguir les lliçons dels seus professors a través d'una pantalla. El centre educatiu Santa María de los Rosales també va quedar sepultat per la neu i, a tan sols uns dies de l'arribada del 20 de gener, la nova data prevista per a la tornada a les aules, sembla que la situació no ha millorat.

Malgrat això, tal com han informat des del compte d'Instagram de la mateixa escola de la princesa Elionor i de la infanta Sofia, el col·legi segueix treballant perquè els seus alumnes puguin tornar al més aviat possible i seguir amb les classes de forma presencial. «Molt bon treball el que estan fent des del primer dia per deixar el 'cole' a punt per a rebre'ns. Ja està el nostre aparcament fora. Quines ganes!», van escriure fa uns dies al costat d'una fotografia d'un treballador traient la neu.

La tornada a l'escola d'Elionor i Sofia podria tornar a endarrerir-se

Tot i que la fotografia compartida en les xarxes socials de l'escola ha demostrat que ja han fet gran part de la feina, també ha deixat clar que encara queda molt per treure, la qual cosa podria suposar que les filles de Felip VI no puguin tornar a les classes presencials fins a la pròxima setmana. D'aquesta manera, la princesa Elionor i la infanta Sofia hauran de seguir rebent les classes de forma telemàtica fins que hagin aconseguit treure tota la neu que impedeix que tornin a l'escola.

Encara que les dues joves ja estan més que acostumades a estudiar a través d'una pantalla després d'haver passat gairebé tot un curs seguint les lliçons en línia, l'hereva a la Corona i la seva germana prefereixen assistir de forma presencial i veure els seus amics. La tornada a l'escola està prevista per al pròxim 20 de gener, però a tan sols un dia de l'inici de les classes encara no s'ha confirmat oficialment el retorn de la infanta Sofia i de la princesa Elionor a col·legi Santa María de los Rosales.

Mesures més estrictes

El que sí que han deixat clar és que les filles de Felip VI hauran de seguir unes mesures molt més estrictes per intentar evitar contagis entre els alumnes. La princesa Elionor i la infanta Sofia han de rentar-se les mans com a mínim sis vegades al dia mentre romanguin dins el recinte escolar, a més hauran de seguir duent les mascaretes protocol·làries -cobrint nas i boca-, i mantenir la distància de seguretat amb els altres estudiants.

Per la seva banda, el col·legi Santa María de los Rosales deixarà les finestres de les aules obertes per facilitar la ventilació i disposarà de gel hidroalcohòlic que oferirà als alumnes sempre que aquests ho requereixin.


Comentaris

envia el comentari