Les 2 tietes que Elionor no podrà veure per Nadal: «S'han barallat amb Letícia»

Paral·lelament, Joan Carles passarà les festes a Abu Dhabi

Primer pla de la Princesa Elionor
La princesa Elionor no passarà aquest Nadal amb les seves tietes | GTRES

Enguany està sent un any molt diferent per a tots, i també per als membres de la Casa Reial. No obstant això, hi ha una cosa que no ha canviat: l'odi que manté Letícia cap a les seves cunyades, les infantes Helena i Cristina, que impedeix que Elionor i Sofia puguin veure a les seves tietes seguidament.

Els actuals monarques, Felip VI i Letícia solen celebrar la Nit de Nadal en la seva residència particular amb les seves filles i Paloma Rocasolano, Telma Ortiz i, algunes vegades, amb l'àvia Menchu Álvarez de la Vall.

Tanmateix, la baralla entre l'asturiana i les filles de Sofia impedeix que puguin gaudir d'unes festes amb tota la família. Les infantes Helena i Cristina consideren que la reina és «llop amb pell de xai» que ha aconseguit allunyar el seu germà de la seva família.

A més, enguany sembla que tampoc podrà assistir al sopar de la Nit de Nadal Telma Ortiz i que els reis no acudiran a prendre una copa amb alguns amics com solen fer. Tampoc podran fer el seu habitual viatge a la neu per Cap d'Any.

Joan Carles I passarà Nadal a Abu Dhabi

Així mateix, enguany Joan Carles I està a Abu Dhabi, Iñaki Urdangarin segueix a la presó i els fills de Jaime de Marichalar estan sent assenyalats per l'opinió pública i es troben sota sospita. D'aquesta manera, l'exili de l'emèrit i la mort de la seva germana suposaran una celebració completament diferent de Nadal a la Casa Reial.

Cada 25 de desembre, Joan Carles i Sofia organitzaven un esmorzar al palau, al qual assistien Felip i Letícia, Irene de Grècia, les infantes Pilar i Margarida amb els seus fills, les parelles dels nebots, els nens i algun parent més de la Família Reial.

La infanta Helena es manté a l'espera de la decisió de la seva mare, qui està valorant la possibilitat de celebrar Nadal a Grècia al costat de la seva germana. Per la seva banda, la infanta Cristina haurà d'esperar a la resolució del seu marit. No obstant això, si Iñaki no pogués sortir de la presó, tot sembla indicar que viatjarà a Espanya per a celebrar Nadal al costat dels seus fills i la seva família política i tornarà a Suïssa per a celebrar l'Any Nou.

Simoneta Gómez-Acebo prendrà el lloc de la seva mare

Per als fills de la infanta Pilar de Borbó aquest Nadal també seran molt diferent dels anteriors. El passat 8 de gener va morir la germana de Joan Carles i era ella la que en aquestes dates tan assenyalades reunia a la seva casa de Porta de Ferro (Madrid) a la seva família en un ambient entranyable i simpàtic.

Ara, després de la seva defunció serà la seva primogènita, Simoneta Gómez-Acebo, la que s'encarregarà de seguir els passos de la seva mare, encara que probablement no se celebrarà en el mateix lloc que els anys anteriors. La casa de Puerta de Hierro està buida actualment i a la venda per gairebé quatre milions d'euros. La infanta Pilar va viure fins a la seva mort allí al costat del seu fill solter, Fernando. Però després de la defunció de la seva mare, ell va decidir mudar-se a un pis de lloguer a Aravaca (Madrid).

D'aquesta manera, Nadal tal com el coneixien a la Casa Reial ha patit un gran canvi que va iniciar quan es van divorciar la infanta Helena i Jaime de Marichalar. Després van ser els escàndols de la infanta Cristina i el seu marit.

Enguany han estat els escàndols de Joan Carles i dels seus néts, Froilà i Victòria Frederica, que han seguit els passos del seu avi i han mostrat comportaments poc exemplars i fins i tot han arribat a saltar-se les normes aplicades per a intentar controlar la situació epidemiològica.


Comentaris

envia el comentari