Muntatge Elionor i Sofia

Elionor torna amb el seu xicot i deixa tota sola a la seva germana Sofia

Elionor torna a la normalitat després de deu dies de vacances

Elionor ja està de tornada a Gal·les. Després de deu dies de vacances, aquest dilluns es reincorporava a les classes de primer de batxillerat internacional a l'UWC Atlantic College. Ho feia després d'una Setmana Santa repleta d'actes, fet que suposava el seu retorn a l'agenda oficial de la Zarzuela.

En primer lloc, va anar amb la seva família a un centre d'acollida de refugiats ucraïnesos a Pozuelo. Era la seva reaparició en un compromís de la família reial després de sis mesos. En concret des de l'octubre del 2021, quan va participar en el lliurament dels Premis Princesa d'Astúries.

▶️ ¿Quién ha acompañado a Leonor a la fiesta familiar?

En aquesta ocasió, la Casa Reial va dissenyar per a Elionor un parell d'actes molt senzills. Hi havia molta expectació per tornar-la a veure a Espanya. No obstant això, va veure com el seu retorn s'entelava per la comentada fotografia del seu avi, cosins i tietes a Abu Dhabi.

Va ser un posat familiar que, d'alguna manera, va deixar en un segon pla la reaparició de l'hereva. L'altre compromís que va tenir la jove va ser en un institut de Leganés el 20 d'abril passat. La seva visita, com era d'esperar, va generar molt d'enrenou.

Després de molt de temps, se la va poder veure sense mascareta. Aquell mateix dia, la revista Hola publicava unes fotos amb un bon amic. Era el noi que la va acompanyar a l'aniversari de la seva àvia materna, la qual celebrava els seus 70 anys.

Pla general de la princesa Elionor sense mascareta durant un acte
Elionor, a l'acte de Leganés, on se la va poder veure una mica canviada. | GTRES

Alguns mitjans han deixat entreveure que podria ser un company de l'internat, amb qui hauria congeniat molt bé. El jove era alt i amb els cabells llargs, i portava una dessuadora del centre on la princesa estudia.

Elionor i els rumors sobre el seu primer amor

No és la primera vegada que atribueixen un romanç a Elionor. A començament d'any ja es va especular amb la possibilitat que estigués il·lusionada amb un amic del col·legi gal·lès. Les seves companyes van ser les encarregades de filtrar-ho, i no es descarta que sigui la mateixa persona que la va acompanyar a la celebració.

Els reis estarien al corrent de qualsevol possible relació de la seva filla. De fet, el noi va viatjar amb ells a la mateixa furgoneta que els va conduir a l'aniversari. Per tant, seria una persona que estaria totalment integrada a la família.

A Gal·les aconsegueix passar desapercebuda i és una alumna més dins de l'internat. El més probable és que ja no se la torni a veure més a Espanya fins a l'estiu vinent. Les classes no finalitzen fins al juny i no volen que els viatges a Espanya l'acabin distraient.

Això sí, no es descarta que tant la seva germana Sofia com els seus pares, facin alguna escapada de cap de setmana per estar-hi. Solen fer-les de tant en tant, encara que sempre tenen un caràcter privat i no ho anuncien a la seva agenda oficial.

Infanta Sofia i princesa Elionor amb mascaretes
Sofia sempre a l'ombra de la seva germana. | GTRES

Elionor va aparèixer més madura

Elionor va tenir temps, dimecres passat, per compartir uns minuts amb nois de la seva edat a l'institut de Leganés. Allà, va participar en unes jornades de seguretat a Internet. Se la va poder veure una mica canviada, amb un tímid somriure i amb trets d'haver madurat.

Va entrar a la sala i va ocupar el seu seient a la primera fila. Va estar en silenci en tot moment, escoltant el que es deia. Va formar part d'un grup de treball amb 40 estudiants més de Batxillerat, on amb el pas del temps va anar trobant-se més còmoda.

Princesa Elionor en un discurs.
La princesa Elionor ha madurat molt en poc temps. | Gtres

Es tractava del segon acte que protagonitzava la princesa en solitari, sense la presència dels reis i de Sofia. Fa un any s'estrenava sola en un esdeveniment dissenyat a mida a l'Institut Cervantes de Madrid.

Leonor va guanyant cada vegada més pes a l'agenda institucional per la seva condició d'hereva. L'estan preparant per al futur. D'aquí a un any i poc temps, la princesa arribarà a la majoria d'edat.