Paz Padilla plorant al plató de 'Sálvame'.

Paz Padilla suma una nova desgràcia i s'acomiada d'un dels homes de la seva vida

Paz Padilla, enfonsada després de dir adeu a la persona que li va canviar la vida

Paz Padilla no aixeca el cap els últims anys i sembla que la seva mala ratxa no té fi. La presentadora gaditana ha hagut de dir adeu a algunes de les persones més importants de la seva vida.

Paz Padilla perdia fa dos anys la seva mare, el seu marit Antonio i la seva sogra, i ara ha patit una altra desgràcia que l'ha deixat trencada. Padilla, que fa tot just uns mesos era acomiadada de la seva feina després de 13 anys de presentadora a Sálvame, va tornar a patir un altre cop personal.

La pèrdua de Tomás Summers, un nou cop per a Paz Padilla

En aquest cas, parlem de la pèrdua de Tomás Summers, un home molt important per a ella, ja que gràcies a aquesta persona Paz Padilla va saltar a la fama. I gràcies a ell s'ha convertit amb el pas dels anys en la humorista i presentadora que és actualment.

Imatge de Paz Padilla plorant a Sálvame
Paz Padilla està trencada per la pèrdua de Tomás Summers, l'home que la va fer famosa | Mediaset

La pèrdua que ha deixat consternada a la còmica gaditana no és cap altra que la de Tomás Summers. Parlem d'un famós creador i productor de televisió, especialment a la dècada dels 80 i 90. Tomás ha mort fa uns dies de manera inesperada.

Tomás Summers, germà del televisiu Guillermo Summers i oncle del cantant David Summers, perdia la vida aquesta setmana a causa de les complicacions derivades de la Covid-19.

Paz Padilla plora la mort del seu descobridor

Sens dubte, aquesta és una mort que ha trencat el cor de l'exconductora de Sálvame. Una pèrdua que la torna a enfonsar una mica més després d'un començament d'any força negatiu.

El món de la televisió està molt tocat després que el 23 d'abril passat morís el productor, director i guionista. El sevillà ha mort a la seva ciutat natal amb 76 anys.

Muntatge amb fotos de Paz Padilla i Tomás Summers.
Paz Padilla plora la mort del productor televisiu Tomás Summers | Catalunya Diari

La víctima estava especialitzada en formats d'humor i de varietats, i va ser la figura que va treure de l'anonimat grans còmics espanyols com Chiquito de la Calzada, Paz Padilla, Felisuco, Manu Sánchez o Santi Rodríguez.

Com a homenatge a Tomás Summers, Paz Padilla s'ha volgut acomiadar d'ell a través d'un missatge que ha compartit al seu compte d'Instagram. Així, l'humorista andalusa ha posat de manifest que li agraeix la seva existència i la determinació que va tenir amb ella per ser el seu descobridor fa molts anys.

«Et trobarem molt a faltar. Vas ser el meu mentor, la persona que va confiar en mi, em va fer descobrir la meva professió d'humorista i em va canviar la vida», ha escrit Paz Padilla.

Paz Padilla: «Mai no podré agrair-te tot el que vas fer per mi»

La presentadora ha volgut dir-li adeu mostrant-li el seu agraïment més sincer per tot allò que va fer per ella. «Gràcies per estimar-me, per fer-me sentir especial i única, mai no podré agrair-te tot el que vas fer per mi i per Chiquito, si ho veus digues-li que l'estimo. Bon viatge, avança, t'estimo!», ha publicat fa unes hores a les seves xarxes.

Primer pla de Tomás Summers.
Tomás Summers en una entrevista a RTVE | RTVE

A banda del missatge emotiu de Paz Padilla, molts altres famosos han volgut acomiadar-se d'ell amb unes boniques paraules. Entre les cares conegudes que han volgut dedicar un sincer record al difunt productor hi ha Eva González i Paula Echevarría.

«Que gran vas ser i seràs sempre Tomás», ha escrit Eva González comentant a la publicació de la gaditana. Per la seva banda, Paula Echevarría li ha dedicat unes emotives paraules a través de les seves stories. «Ets bona gent, Tomás», ha escrit amb una foto del productor.