Primer pla de Kiko Hernández.

Abril i Jimena s'assabenten de la promesa que Kiko Hernández no podrà complir

Kiko Hernández revela la promesa familiar que no va poder dur a terme

Kiko Hernández no travessa el seu millor moment personal, tot i que continua triomfant a la televisió i actua a l'obra Distinto. La feina està sent el millor refugi per al televisiu, com també tenir al seu costat de les seves filles Abril i Jimena.

Com al terreny professional, el col·laborador de Sálvame vol aconseguir una estabilitat emocional, però les últimes notícies són molt negatives per a ell. El cert és que Kiko viu una de les etapes més tristes de la seva vida i aquells que el coneixen en són conscients.

Kiko Hernández va al tanatori per Begoña Sierra
Kiko Hernández passa per un moment personal complicat. | GTRES
 

A la mort de la seva amiga Mila Ximénez es va unir la de la seva altra amiga i fundadora del Bingo Las Vegas, Begoña Sierra. Van ser dues pèrdues que van afectar negativament Kiko Hernández. I per les quals viu afligit per tot el que significaven aquestes dues persones tan estimades pel madrileny.

Kiko Hernández no es refà en l'àmbit personal

Per si no n'hi hagués prou, fa un mes que Kiko Hernández havia d'aïllar-se a casa seva a Madrid després de contagiar-se de coronavirus. Una baixa inesperada que el va deixar sense poder treballar a Sálvame i continuar amb la seva gira teatral.

Imatge de Kiko Hernández assegut a un sofà groc durant la promoció de la seva obra de teatre
Kiko Hernández no va poder complir la promesa que tenia amb la seva àvia. | GTRES
 

El cas és que una de les funcions que va haver de suspendre el bo de Kiko li ha dolgut molt. Ho sent així pel que significava aquesta actuació, datada per a finals de març.

La veritat és que Kiko va fer el possible perquè l'obra de teatre que tant èxit li està donant aquests mesos arribés a la localitat soriana d'Almazán. I és que allí hi vivia una familiar molt estimada pel tertulià de Telecinco, la seva àvia Teresa.

Kiko Hernández revela la promesa que no va poder complir amb la seva àvia

Fa unes setmanes, Kiko Hernández feia públic un missatge en què anunciava la mort d'un ésser estimat. «Bon viatge... Gràcies per tant amor. Cuida'ns i cuida't», publicava a les seves xarxes socials al costat d'una foto plena de significat per a ell.

Imatge publicada per Kiko Hernández a les xarxes socials.
Kiko Hernández es va acomiadar de la seva àvia a les xarxes socials amb aquest enigmàtic missatge. | Xarxes socials
 

Dies després d'aquella foto, el col·laborador de Sálvame ha anunciat la mort de la seva àvia Teresa, un dol que l'ha enfonsat del tot. El madrileny ha lamentat no poder haver fet realitat la promesa que tenia al cap sobre la seva estimada àvia, i amb què tots dos estaven molt il·lusionats.

Hernández esperava que la seva àvia veiés la seva actuació a Almazán, però la funció es va ajornar fins que es va recuperar de la covid. Fa unes hores, Kiko li ha retut homenatge complint la promesa que li va fer quan encara vivia l'àvia.

«Així és la vida, no vaig arribar a temps»

«El 26 de març havíem de fer Distinto a Almazán, no va poder ser ja que vaig emmalaltir de covid. Era un homenatge, però sobretot una il·lusió per a la meva àvia de 91 anys, que vivia en aquesta localitat i volia veure l'obra, m'ho demanava cada cop que parlàvem», ha començat escrivint Kiko Hernández a través del seu compte d'Instagram.

«Vaig remoure cel i terra per aconseguir-ho, amb el productor, amb l'alcalde, fins que ho vaig aconseguir. Però, així és la vida. No vaig arribar a temps, quatre setmanes després torna Distinto i el seu net, però aquesta vegada ella...».

Kiko Hernández en un directe de Sálvame.
Kiko Hernández li ha dedicat la funció de 'Distinto' a la seva difunta àvia. | Telecinco
 

«Se'n va anar, i demà l'homenatge és per a tu. T'estimo, àvia Teresa, t'estimaré tota la vida. Sempre Kiko, el teu net», ha finalitzat el post el col·laborador.

A més, ha confessat que la d'Almazán ha estat la funció més emotiva de totes. I és que no ha deixat de recordar la seva àvia durant tota l'obra.

▶️ TORTAZO EN PLENO DIRECTO: Belén Esteban se la pega en Sálvame y acaba en el hospital