Primer pla de Tamara Gorro

Tamara Gorro perd 12 quilos i els seus metges l'operen d'urgència

Tamara Gorro està lluitant contra una malaltia molt seriosa

Tamara Gorro gaudeix d'una bona relació amb els seus seguidors, de fet es refereix a ells com a «família virtual». Recentment els ha confessat que els ha de donar una mala notícia, però no vol que es preocupin abans d'hora. Els metges han decidit ingressar-la per operar-la d'urgència, tot i que ha deixat clar que la situació està controlada.

Tamara Gorro reconeix que pateix una malaltia mental molt seriosa que li ha robat el somriure, malgrat que promet tirar endavant. El problema és que cada cop es troba amb més obstacles al seu camí i l'últim sotrac l'ha deixat sense alè. S'ha sotmès a una revisió mèdica i els experts han descobert que hi ha una anomalia que ha de ser solucionada.

Primer pla de Tamara Gorro.
Tamara Gorro s'ha fet famosa gràcies al seu sentit de l'humor | GTRES

Tamara ha explicat que abans d'emmalaltir de depressió pesava 64 quilos i ara pesa 52, fet que ha alarmat els seus éssers estimats. Aquesta pèrdua de pes no està relacionada exclusivament amb la seva salut mental, per això els metges han passat a l'acció. Té un problema a la vesícula perquè, tal com ha declarat, «està molt petiteta i engrossida».

Tamara ha demanat disculpes per haver mantingut el secret fins al final, però no volia fer saltar les alarmes abans d'hora. Ho comparteix tot amb la seva família virtual, malgrat que de vegades se senti obligada a donar males notícies. Sap que el seu exèrcit de seguidors li enviarà la força que necessita, per això no ha tingut cap problema en explicar el seu últim drama.

«No us enfadeu amb mi perquè avui em passa això i demà allò altre, però a tots ens passa alguna cosa. No he volgut explicar res fins ara, sincerament em fa vergonya. També que m'he assabentat fa poc d'aquesta notícia i és que avui he de baixar al quiròfan», declara al seu Instagram.

Tamara Gorro explica la veritat: «Problemes digestius»

Tamara ha compartit un vídeo a les seves xarxes socials des del llit de l'hospital perquè no vol que la premsa especuli sense sentit. Està en plena promoció del seu darrer llibre, Cuando el corazón llora, però haurà de desaparèixer durant una temporada. Ha deixat clar que no trigarà gaire temps a tornar a la batalla perquè ara més que mai vol deixar enrere la depressió.

Imatge de Tamara Gorro i Ezequiel Garay a la platja
Tamara Gorro s'ha separat temporalment del seu marit | GTRES

Gorro, fent gala de la naturalitat que la caracteritza, s'ha dirigit a la seva família virtual per explicar el seu nou problema de salut. «M'he assabentat fa molt poc d'aquesta notícia, que és que avui he de baixar a quiròfan. Sabeu que fa molt de temps que tinc problemes digestius, però des que estic malalta, la meva baixada de pes no és només pel meu problema».

La influencer ha explicat que el seu equip mèdic s'ha alarmat en veure-la, ja que ha perdut 12 quilos en molt poc temps. Han pensat que el millor és ingressar-la d'urgència perquè la situació no es compliqui. Tanmateix, han detectat a temps on està el problema, així que no trigaran gaire a solucionar-ho.

Tamara Gorro promet recuperar-se aviat

Tamara sempre s'ha caracteritzat per la seva sinceritat, per això no vol amagar el veritable motiu de la seva operació. Ha explicat que la depressió que pateix ha afectat, però no és l'única causa de la nova malaltia. Assegura que en poc temps estarà recuperada i que anirà donant informació puntualment per tranquil·litzar els seus fans.

«Des que estic malalta he perdut moltíssim pes i cada cop he perdut més. Estava a 64 quilos i he arribat a pesar 52 quilos. Com, però hi ha alguna cosa que em provoca fer-lo fora i després del compleix dels nens ja no podia aixecar-me», explica amb total naturalitat.

▶️ Iker Casillas hundido tras la portada que no esperaba ver