Primer pla de Gloria Camila amb el rostre seriós

Gloria Camila assumeix la doble vida i assenyala el culpable de l'engany

Gloria Camila està cansada de justificar els errors de la seva família

Gloria Camila Ortega està desesperada perquè la seva família no deixa de protagonitzar escàndols que no beneficien ningú. Treballa com a col·laboradora al programa Ya son las ocho, així que se sent obligada a donar explicacions i ja ha arribat al seu límit. No entén el comportament d'Olga Moreno, una de les persones més importants a la vida de la seva neboda, Rocío Flores.

Gloria Camila ha fet un cop a la taula i per primera vegada ha criticat el clan, actitud que ha estat aplaudida pel públic. Per entendre el seu malestar ens hem de remuntar a la història d'amor entre Antonio David Flores i Marta Riesco, que s'acaben de reconciliar. Olga no ha tingut en compte aquest episodi i ha posat amb el pare de la seva filla Lola, comportament que Gloria no entén.

Gloria Camila publica una foto amb Ortega Cano
Gloria Camila és un pilar fonamental a la seva família | GTRES

Gloria Camila entén i respecta que l'exmatrimoni tingui bona relació, però considera innecessàries certes actituds. Sempre ha defensat que els problemes familiars s'han de solucionar a casa i Olga Moreno no entén el missatge. La col·laboradora ha tocat fons perquè és conscient que els errors de la seva família l'acaben involucrant.

Gloria ha assumit que Antonio David té una doble vida: és el xicot de Marta Riesco i continua compartint moments amb Olga. És la primera vegada que es mostra tan crítica amb l'empresària malaguenya, ja que considera que ella és la responsable del nou escàndol. La tertuliana està dolguda perquè sent que ha de donar explicacions sobre situacions que ella no ha generat.

La filla de Rocío Jurado es caracteritza per la seva sinceritat, de fet, s'ha convertit en una de les cares més estimades de la seva família. Sempre els defensa i intenta concedir declaracions interessants, malgrat que mai no destapa cap secret ni alimenta la polèmica. Per aquest motiu els comentaris que ha fet sobre la guanyadora de Supervivientes 2021 han cridat tant l'atenció.

Gloria Camila envia un missatge urgent

Gloria Camila Ortega no entén que Moreno s'hagi deixat fotografiar al costat d'Antonio David i de Luisa Carrasco, la seva antiga sogra. «No soc partidària d'aquest posat, entenc que tinguin bona relació, però si jo fos Olga no hagués posat amb la meva exsogra i el meu exmarit. Que si vol anar a l'aniversari perfecte, però no soc partidària del posat».

Primer pla d'Olga Moreno.
Gloria Camila no està d'acord amb Olga Moreno | GTRES

Gloria està cansada de donar explicacions i ja no sap com justificar els errors de la seva família, per això no vol parlar més del tema. Ha deixat clar que ella no està d'acord amb la seva doble vida i que el seu comportament seria força diferent. La tertuliana s'ha guanyat l'aplaudiment dels seus companys, però per culpa de la seva sinceritat es podria barallar amb la seva neboda Rocío.

L'excunyada d'Antonio David insisteix que ella no és ningú per dir com s'han de comportar altres persones. Simplement està donant la seva opinió perquè treballa al programa Ya son las ocho i ha de parlar sobre l'actualitat del moment. «No puc dir-li a ningú com fer les coses», recorda per evitar futurs problemes.

Gloria Camila va pagar un preu car per la seva sinceritat

Gloria creu que Olga Moreno és la responsable de l'engany perquè suposadament Antonio David va prometre a Marta que tot canviaria. Però l'empresària continua tenint molta influència sobre l'antic col·laborador. Hi ha la possibilitat que Rocío Flores estigui molesta per les seves paraules, ja que no seria la primera vegada.

▶️ Antonio David Flores se presenta por sorpresa en las instalaciones de Mediaset

La germana de Rociíto va jutjar Olga a Supervivientes 2021 fent gala de la professionalitat que la caracteritza. Per això va criticar alguns comportaments de Moreno, atreviment que presumptament va provocar un distanciament entre ella i la seva neboda. El pas del temps ha demostrat que no hi ha res que les pugui separar.