Primer pla de Chenoa.

Chenoa, destrossada: surt a la llum el gran secret de la seva boda

Chenoa no sap com amagar els detalls dels preparatius de la seva boda

Chenoa, cantant i compositora, està nerviosa amb els preparatius de la seva boda amb Miguel Sánchez Encinas. A més de fer-se càrrec de tota l'organització, també ha de donar explicacions a la premsa sobre com serà finalment l'esdeveniment. Tot i això, els nuvis estan molt il·lusionats amb la seva boda i esperen que tot vagi genial.

 

La cantant no podrà complir el seu somni de celebrar una gran boda per la COVID-19, ja que té por que alguns dels seus familiars més grans puguin estar en risc de contagiar-se. Per això, ha hagut de canviar algunes coses perquè l'esdeveniment pugui complir tots els requisits.

Foto de Chenoa i el seu marit Miguel Sánchez.
Chenoa i Miguel Sánchez tenen problemes amb els preparatius de la boda | GTRES

 

Entre aquestes condicions, la parella ha hagut de limitar el nombre de convidats perquè no s'hi acumulés una gran quantitat de persones en un mateix local. Tot i això, el numero dels convidats encara no es coneix. De la mateixa manera que encara no se sap el lloc exacte on se celebrarà.

 

La cantant deixa en una situació compromesa a Chenoa

Els companys d'Operación Triunfo no saben si seran convidats al dia més especial de la Chenoa. Alguns, com David Bisbal, ja van explicar que no hi anirien des d'un primer moment. Lamentablement, la cantant trobarà a faltar el seu gran amic Àlex Casademunt el dia de la seva boda, ja que aquest va morir l'any passat en un accident de trànsit.

 

L'assistència de la resta de companys és un misteri. Gisela, companya i amiga de Chenoa del concurs, ha confessat que no sap res sobre la boda.

Chenoa i Miguel passejant per Madrid
Chenoa i Miguel passejant per Madrid pocs mesos abans de la seva boda | GTRES

 

«No sé com serà, però espero que sigui molt especial per a ella i tingui al seu costat les persones més especials», deia la cantant. Després de la pregunta del reporter sobre si estava convidada a la boda, ella ha contestat que «no li podia dir perquè encara no ho sabia». «Crec que s'esperarà fins a l'últim moment», ha dit Gisela.

 

La millor amiga de Chenoa no està gens preocupada amb la unió conjugal. De fet, creu que «és millor donar-los el temps necessari perquè els mateixos decideixin els preparatius amb tranquil·litat».

 

 

Per acabar, ha opinat que és molt angoixant que tota l'estona algú t'estigui preguntant sobre un tema. «A mi també m'agradaria que no em pressionessin perquè és un moment molt complicat, amb moltes coses a tenir en compte, molts nusos per lligar i moltes coses per organitzar. Tot al seu temps», deia l'artista.

 

Surten a la llum els avenços dels preparatius de la seva boda

Encara que no se sàpiga la llista de convidats, Chenoa ja ha donat algunes pistes sobre els preparatius de l'esdeveniment. La cantant seguirà amb el mateix dissenyador per al seu vestit de boda que, des del principi, tenia molt clar qui seria: Hannibal Laguna. També ha dit que «ja té comprat les sabates», encara que no ha volgut donar més detalls sobre això.

Chenoa somrient.
La cantant dona alguns detalls de la seva boda | GTRES

 

Així mateix, ha deixat molt clar que serà una boda molt íntima. Sobre la pregunta de si cantarà al seu casament, aquesta ho ha negat rotundament. «No, ja vaig dir que la que es casa és la Laura. Chenoa ja ha tingut molt de temps per ser protagonista en algunes coses», ha explicat l'artista.

Estem esperant conèixer més detalls sobre la seva unió matrimonial, però de moment toca tenir paciència.