Frame de la sèrie Plats Bruts amb Joel Joan i Jordi Sànchez

Terratrèmol a TV3: Plats Bruts desapareix de Youtube

TV3 assegura que treballa per a poder solucionar-ho

Catalunya s'ha quedat sense el somriure estrident del David, les dèries del Lòpes, les sortides del Ramon, el caràcter de la Carbonell i els escarafalls de la Iaia. Sí, Plats Bruts ha desaparegut de Youtube. I sí, no ho amagarem, és una tragèdia nacional. 

La sitcom per excel·lència de TV3 ha desaparegut aquest matí de la plataforma audiovisual després que Youtube hagi bloquejat el canal de la CCMA. Segons TV3, els han bloquejat el canal perquè «és una acció preventiva derivada d'una usurpació del compte». Des de la corporació, això sí, diuen confiar en recuperar ben aviat el servei a Youtube. 

«YouTube ha bloquejat temporalment el canal de TV3. És una acció preventiva derivada d'una usurpació del compte. Els equips tècnics de YouTube hi estan treballant i confien que es reactivi aviat. Gràcies i disculpeu les molèsties», han dit. 

Plats Bruts i la referència de tota una generació

I és que no hi ha cap mena de dubte: Plats Bruts ha marcat una generació sencera. De «la tanga que dona venenu» a la brillant explicació del Lòpes sobre què és Catalunya i com són els catalans al capítol 'Tinc Nació'. 

Estiu rere estiu, sense anar més lluny, TV3 recupera la cèlebre sèrie per col·locar-la a mitja tarda. Estrenada l'any 1999,Plats Bruts va ser tot un èxit des del primer dia. Amb audiències similars a les d'un Barça-Madrid en el seu any d'estrena, la sitcom produïda per Kràmpack i El Terrat va mantenir-se a la graella de TV3 fins a l'any 2002. 

Actualment, era també una de les sèries més vistes al canal de Youtube de TV3. Canal ara bloquejat, tot i que des de TV3 expliquen que estan treballant per a poder recuperar tot el contingut. 

Ressò a Twitter per la desaparició de Plats Bruts

A hores d'ara hi ha gran ressò a les xarxes socials com Twitter després que molts usuaris hagin comprovat que Plats Bruts no es trobava entre les opcions a escollir del canal de TV3

En aquesta línia, també cal destacar que altres cintes cèlebres de la Corporació Catalana de Mitjans com l'Un per l'altre o Jet Lag tampoc s'estan podent veure a la plataforma a causa dels problemes que TV3 està tenint amb Youtube. Això sí, tots els continguts es poden veure encara al lloc web de TV3