Primer pla princesa Elionor

La cosina d'Elionor explica la veritat sobre el nou xicot de la princesa

Elionor va tornar a Gal·les després de la seva estada a Espanya

Elionor ja és a Gal·les després d'uns dies de vacances a Espanya. Durant la seva estada al nostre país se la va poder veure a diversos actes institucionals. Però l'esdeveniment que més expectació va generar, sens dubte, va ser l'aniversari de la seva àvia materna.

A la celebració van acudir tots els membres de la família reial, però amb un acompanyant inesperat. Van insinuar que podria tractar-se del xicot  de la princesa o d'un amic molt especial. Un noi bru, alt i amb cabells llargs que comptaria amb el vistiplau dels reis.

No obstant això, no és la primera vegada que se li atribueix a Elionor una parella. A principis d'any, algunes de les companyes de l'internat ja van deixar entreveure que podria estar molt il·lusionada amb un company de l'escola. En qualsevol cas, es tractarien dels primers amors que arriben a la vida d'un adolescent.

Elionor rep el suport d'una persona molt especial

Cal no oblidar que Elionor amb prou feines té 16 anys. Fins i tot en els últims dies ha sortit a defensar-la Carla Vigo, la seva cosina. Tot i que no és habitual que es pronuncia sobre la seva família, aquesta vegada no ho va dubtar a l'hora de donar la cara per ella.

La noia va compartir a les seves xarxes una imatge de la princesa amb un noi durant la seva recent visita a un institut de Leganés. Es tractava d'un dels alumnes del centre que van participar en l'acte. Però un dels seguidors de Carla va voler saber si es tractava del xicot d'Elionor.

Pla general de la princesa Elionor sense mascareta durant un acte
Elionor va acudir a la festa d'aniversari de la seva àvia amb un amic especial | GTRES

De manera rotunda li va contestar: «No, no. És una nena, si us plau». Per tant, no considera apropiat que li comencin a atribuir romanços a una edat tan primerenca. No obstant això, als 16 anys, molts ja comencen a fer els seus primers passos en l'amor i es comencen a il·lusionar amb els nois del seu entorn.

En qualsevol cas, queda clar com està d'orgullosa Carla Vigo d'Elionor. I és que mai s'hi havia pronunciat d'una manera tan explícita. De fet, es desconeix exactament el tipus de relació que hi ha entre totes dues.

Són moltes les veus que diuen que amb prou feines tenen tracte, ja que en els darrers anys s'haurien distanciat molt. Sobretot a partir de la mort d'Érika i de l'aparició de la neboda de la reina als mitjans.

Sí, perquè a la reina mai li va resultar agradable que tingués tanta presència pública. D'altra banda, altres mitjans asseguren que les cosines es veurien amb certa freqüència i en secret. Tot i això, l'actriu mai ha parlat sobre aquest tema i procura ser discreta.

Fotomuntatge de la reina Letícia i la seva neboda Carla Vigo
Carla Vigo amb prou feines té tracte amb la seva tia | GTRES

En qualsevol cas, sembla que no es porta del tot bé amb la reina, com es pot intuir de les últimes declaracions. Se li va preguntar si la monarca aprovava la relació amb la seva parella i ella va ser contundent. «A la meva tia no li ha d'agradar el meu xicot, m'ha d'agradar a mi», va dir.

Elionor, molt distanciada de la seva cosina

És pràcticament impossible trobar una imatge d'Elionor amb Carla Vigo. Mai se les ha vist juntes, i possiblement tenen molt poques coses en comú. No obstant això, entre elles hi ha molt de respecte i admiració.

La princesa Elionor en la seva primera foto a Gal·les
Elionor està molt distanciada dels seus cosins | Cedida

Tot i això, la jove admetia en unes declaracions a 'Viva la vida' que «no em sento com ells, soc una persona normal». D'aquesta manera pretenia desmarcar-se de la família de sang blava, a més de posar distància també amb aquesta part del clan.

El que és clar, és que en el cas de tenir xicot, Elionor mai ho diria a la seva cosina. Principalment perquè podria anar-se'n de la llengua i a Zarzuela volen ser molt discrets amb aquest assumpte.