Imatge de Belén Esteban abans de caure a terra.

Belén Esteban pateix un accident en directe i obliga a aturar 'Sálvame'

Belén Esteban ha acabat a l'hospital

Belén Esteban va patir una aparatosa caiguda en ple directe al cap de pocs minuts de començar el programa d'aquest mateix dilluns a 'Sálvame'.

La col·laboradora va començar amb mal peu el programa després que la direcció del programa hagués ideat una prova de resistència a l'estil de 'Supervivientes'. Els col·laboradors s'havien de subjectar a una barra que penjava del sostre del plató i aguantar el màxim possible per guanyar una prova.

Foto de Belén Esteban.
Belén Esteban ha acabat a l'hospital després de patir un accident| Telecinco

Belén Esteban pateix un accident

En aquesta prova, els col·laboradors que més minuts aguantessin subjectats a aquesta barra de ferro tindrien totes les comoditats al llarg de la tarda en una zona especial del plat anomenada 'Playa VIP Royale'.

Per contra, els que tingueren menys resistència es passarien el programa asseguts a terra sobre una estoreta en unes condicions molt inferiors a les de 'Playa Royale'.

S'ha volgut simular així, com diem, els beneficis que s'obtenen a 'Supervivientes' en guanyar una de les proves setmanals, fent una mica de promoció del 'reality'.

El cas és que Belén Esteban i Lydia Lozano van ser les primeres a provar sort i Belén amb prou feines va aguantar uns segons. I és que la mala sort, o el seu estat físic, va acabar provocant un accident al plató de 'Sálvame'.

Belén relliscava mentre feia la prova, caient a terra del plató. Cal esmentar que la barra de la qual penjava estava força elevada del terra. De fet, hi havia un metre i mig, per això és aquesta la distància de la qual la mare d'Andrea Janeiro va caure a terra.

Era llavors quan Belén Esteban va començar a cridar que s'havia trencat el turmell i no podia moure's del lloc on havia caigut. «El turmell, m'he trencat el turmell», deia amb veu de dolor la col·laboradora i la resta de tertulians amb Jorge Javier i Adela, que han intentat calmar-la.

▶️ TORTAZO EN PLENO DIRECTO: Belén Esteban se la pega en Sálvame y acaba en el hospital

Belén Esteban, directa a l'hospital després d'accidentar-se greument

Belén Esteban va espantar-se molt. En aquell moment, els col·laboradors del programa van adonar-se que alguna cosa no anava bé, ja que tots van alarmar-se davant dels crits. Per sort, al cap de pocs segons arribaven dos membres del servei mèdic de 'Mediaset' que van atendre-la immediatament.

Després d'una pausa de publicitat, Jorge Javier comentava a la tornada que Belén Esteban havia estat traslladada a un centre mèdic per fer-li unes plaques. Així, els metges podrien definir quina lesió s'ha produït després de la greu caiguda.

Primer pla de Belén Esteban plorant
Belén Esteban ha tingut mala sort en relliscar i caure a 'Sálvame' | Mediaset

Una cosa que ha cridat l'atenció és que després d'aquest impactant contratemps de Belén Esteban, el programa va seguir el seu curs i la resta de col·laboradors presents van penjar-se de la barra maleïda per a la mare d'Andreíta.

Gema López va ser la vencedora i escollia Lydia Lozano i Rafa Mora com els companys que estarien amb ella a 'Playa VIP Royale'. Mentrestant, Antonio Montero i Miguel Frigenti hauran de passar la tarda a 'Playa Fatal'.