Primer pla de Rosa López somrient

Rosa López confirma la data més esperada després de parlar del seu embaràs

La guanyadora d''OT' ha confirmat una cosa que li fa molta il·lusió

Rosa López, cantant i guanyadora de la primera edició d''Operación Triunfo', ha estat convocada per actuar al proper concert organitzat per Rociíto després de l'èxit de l'anterior.

El passat 8 de març, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, Rocío Carrasco va organitzar el concert benèfic dedicat a la seva mare, 'la Més Gran'. Per aquest motiu, el títol de l'espectacle va ser 'Mujeres cantan a Rocío Jurado'.

Així mateix, es van cantar diferents cançons de la cèlebre cantant interpretades per diverses artistes convidades, com ara Lorena Gómez, Beatriz Luengo i Ana Guerra.

Rocío Carrasco parlant en públic.
Rosa López participarà en el concert homenatge que organitza Rociíto a la seva mare | Telecinco

Tot i el mal inici en la venda d'entrades, Rociíto va poder aconseguir el que feia anys que volia. Es van aconseguir recaptar 10.000 euros que van ser donats a la Fundació Ana Bella, associació que es dedica a ajudar les dones maltractades.

«Estem molt agraïdes perquè això significa molt per a nosaltres», va comentar l'organització en exclusiva a la revista 'Semana'.

Rosa López, ansiosa per tornar als escenaris

Gràcies a l'èxit obtingut en aquest concert s'ha volgut seguir amb la iniciativa. Per tant, Carrasco tornarà a ser la protagonista el proper 11 de maig a la 'Cartuja Center Cite' de Sevilla pel 30è aniversari d''Expo Sevilla 92'.

Rosa López a la Global Gift Gala a Madrid al 2018.
Rosa López serà una de les artistes especials al concert del maig | Europa Press

De moment, no se sap com es repartiran els temes, però el que sí que es coneix són les diferents artistes convidades que cantaran les lletres de la Jurado.

Algunes de les intèrprets que s'han revelat són Marta Sánchez, Roko, María Terremoto, María Toledo, Anabel Dueñas, Argentina, Lorena Gómez, Lola Vendetta, Sara Sánchez i Rosa López, entre d'altres.

Les entrades del concert ja es poden aconseguir a la pàgina web oficial del lloc on s'actuarà. Els preus oscil·len entre els 25 i els 50 euros, cosa que podria suposar la justificació que, de moment, no s'hagi aconseguit vendre prou tiquets.

Tot i això, la guanyadora d''Operación Triunfo' creu que és una increïble iniciativa per visibilitzar totes les dones que han pogut ser maltractades en algun moment de la seva vida. També considera que podria ser beneficiós per a ella, ja que aprofitarà per promocionar els seus discos.

Pla de Rosa López, guanyadora de la primera edició d'Operación Triunfo
Rosa López està molt il·lusionada de participar en el concert de la filla de la Jurado | CatalunyaDiari

En cap moment, s'ha dubtat de la capacitat de l'exparticipant per interpretar Rocío Jurado. Per això, Rosa López confia en tot el seu potencial per sorprendre el públic el pròxim mes de maig a la ciutat andalusa.

La sorprenent declaració de la guanyadora d''Operación Triunfo'

Abans de confirmar la seva assistència al concert organitzat per Rociíto, Rosa López va parlar sobre el seu futur en exclusiva a la revista 'Pronto'. La 'triomfita' confessava que «està molt contenta amb la seva parella, Iñaki García, però encara no hi ha plans de casament». La cantant va afirmar que cap dels dos té dubtes que la resposta davant d'un casament seria un sí, encara que no seria immediat.

▶️ Rosa López habla de su embarazo y señala al padre del bebé

«Jo ja estic com casada, quan m'ho demana, jo ric i ja està. Ell és un nen molt romàntic i jo estic molt contenta. Possiblement, vindrà un nen abans que el casament, fixa't el que et dic», va manifestar l'artista.

Pla general de la cantant Rosa López
La guanyadora d''Operación Triunfo', Rosa López, està feliç amb la seva parella | Europa Press

A més, fa una setmana, a la sortida de l'estudi, on està gravant el seu nou projecte, un reporter li va preguntar «si tenia pensaments de ser mare aviat». Una pregunta a la qual López va respondre amablement que «encara no sabia res».

Així doncs, s'observa una Rosa López gens preocupada pel casament, simplement vol seguir amb la seva feina i amb la seva parella de la mateixa manera que ha estat fins ara.