Primer pla de Belén Esteban

Belén Esteban rep la pitjor notícia sobre el seu estat després de la caiguda a 'Sálvame'

Belén Esteban ha hagut d'anar a l'hospital

A la tarda d'aquest dilluns, Belén Esteban ha donat un gran ensurt a Sálvame. I no només els companys, també a l'audiència. I és que la tertuliana ha patit una aparatosa caiguda en ple directe, que ja en el moment indicava que alguna cosa anava malament.

I és que aquest espai de Telecinco s'havia inventat una mena de prova per als col·laboradors del programa. Una prova similar a les que es realitzen setmanalment a Supervivientes, aprofitant que aquest programa ha començat fa poc.

Primer pla de Belén Esteban gairebé a punt de plorar
Belén Esteban tenia clar que alguna cosa greu li havia passat | Telecinco

Tot i això, la cosa no ha sortit com tothom s'esperava. Les primeres participants a fer la prova eren Belén Esteban i Lydia Lozano.

Totes dues havien de penjar-se d'unes barres col·locades al plató i aguantar el màxim temps possible. Per desgràcia, la prova no va arribar a durar ni 10 segons i és que abans d'això Belén Esteban protagonitzava l'accident de la tarda.

▶️ TORTAZO EN PLENO DIRECTO: Belén Esteban se la pega en Sálvame y acaba en el hospital

Totes dues es van agafar amb decisió a les seves barres, però la mare d'Andrea Janeiro va perdre la força i va acabar deixant-se anar sense voler. Només va poder aguantar quatre segons.

Podria no haver passat res i haver quedat tot en un moment divertit. Però es va veure de seguida que la cosa no va ser així, i és que els crits de la col·laboradora deixaven clar, immediatament, que li havia passat alguna cosa important.

Belén Esteban alarma a tothom amb els seus crits de dolor

Justament al moment de caure a terra, la Belén ho tenia clar: alguna cosa s'havia trencat. I és que ella mateixa cridava «el turmell, m'he trencat el turmell». Pel que sembla, com s'ha pogut saber més tard, la mateixa Belén va sentir un soroll sospitós només caure.

És per això que deia que s'havia trencat el turmell. Sens dubte, només calia escoltar-la per saber que els seus crits eren de molt dolor, així que alguna cosa greu devia haver-li passat.

Al moment van entrar a plató experts sanitaris per atendre-la, però, per la gravetat de la caiguda això no va ser suficient.

Finalment, i després d'uns moments de gran tensió a Sálvame, Belén Esteban va haver de ser portada fins a un hospital per poder ser atesa de forma correcta.

Vuit setmanes de baixa

Hores més tard, han arribat les notícies més esperades al programa, el diagnòstic de Belén. I, per desgràcia per a ella i els seus companys, no eren gens bones. I és que, malgrat que no s'ha trencat el turmell com ella pronosticava, ha estat una cosa pitjor.

Belén Esteban somrient amb una jaqueta vermella.
Belén Esteban haurà d'estar allunyada de Sálvame un temps | GTRES

Efectivament, Belén ha acabat amb alguns ossos trencats. «Ja hi ha diagnòstic, Belén s'ha trencat la tíbia i el peroné. No necessitarà operació, de moment, però sí que està immobilitzada i estarà fora del programa entre sis i vuit setmanes», han dit a l'espai.

Així és, la col·laboradora haurà d'estar diverses setmanes allunyada de la televisió i fent molt de repòs a casa. I és que, el que començava sent una prova innocent, ha acabat amb Belén lesionada de la pitjor manera possible.

Ara caldrà veure com va evolucionant la tertuliana. Els seus companys, així com l'audiència, estaran molt pendents del seu estat de salut. I desitjant que torni aviat i recuperada a la televisió.