Muntatge Marta Riesco i Josep Pedrerol

La desconeguda relació de Marta Riesco amb el català Josep Pedrerol

Marta Riesco va coincidir en el passat amb el presentador

Marta Riesco es va començar a donar a conèixer fa uns mesos arran que es fes pública la seva relació amb Antonio David Flores. Fins llavors, era una reportera més de El programa de Ana Rosa. Presumia d'amistat amb alguns famosos com Isa Pantoja, però aquella relació es va acabar trencant. 

Hi ha molts detalls del seu passat que poden resultar desconeguts per a la majoria d'espectadors. Ella insisteix a portar una vida normal, en un segon pla i allunyada del focus mediàtic. Però els seus comportaments no s'ajusten amb les seves paraules.

Malgrat que més d'una vegada Marta Riesco hagi recalcat que és periodista i que no desitja que aquesta relació afecti la seva carrera, els fets són ben diferents. Ha intervingut en diversos espais de televisió parlant sobre la relació amb el seu xicot.

Fins i tot tenia intenció de fer la presentació oficial del seu festeig a la seva festa d'aniversari. Però el protagonista no va assistir i, per tant, els seus plans van fracassar.

Per la seva vida han passat diversos homes famosos. Un d'ells és Josep Pedrerol, amb qui va tenir l'oportunitat de treballar al programa El Chiringuito de Jugones.

Marta Riesco treballant a 'La sexta'
Marta Riesco, quan treballava al programa de Pedrerol | Atresmedia

De fet, es recorda la samba de la periodista durant el Mundial de Futbol del Brasil 2014. Davant l'atònita mirada dels seus companys es va emocionar fent un ball: «Mira Josep, he après nous moviments. Samba!».

Sempre va tenir molt clar que volia orientar la seva carrera cap a l'àmbit de la televisió. Va fer els seus primers passos a la redacció d'esports de La Sexta. En aquella època fins i tot se la va arribar a relacionar amb el jugador del Madrid Karim Benzema.

Tot això abans que Marta Riesco aterrés a El programa de Ana Rosa, on es considera una de les reporteres més valuoses. No obstant això, la relació amb els seus companys ha canviat en els últims temps. No veuen amb bons ulls que guardi silenci al programa on treballa i parli en altres espais de la cadena.

Però els començaments de la periodista a la petita pantalla es remunten al 2006. Amb 19 anys va participar en el certamen de 'Miss Espanya' després de la renúncia de 'Miss Segòvia'. El seu pas per aquest esdeveniment va ser força discret.

La 'samba' de Marta Riesco en El Chiringuito del Mundial

Tot i això, la fama li va arribar a través del concurs paral·lel de 'Miss lletja' que va organitzar Aquí hay tomate. Volien seleccionar la candidata menys agraciada i ella es trobava entre les finalistes.

Després d'allò també va provar fortuna a l'àmbit de la música. Va participar en el programa Destino Eurovisión, on s'escolliria el representant espanyol al certamen europeu. Ella ho va fer amb el seu grup I-Legal, defensant el tema No tengas miedo. Però la cançó no va acabar de convèncer els votants i amb prou feines va aconseguir 1965 vots.

Marta Riesco també aprofita la seva faceta d'influencer

Com la majoria de famosos, Marta Riesco també treu rendibilitat a les xarxes socials. A Instagram acumula més de 133.000 seguidors, on comparteix els seus viatges, treballs i promociona productes.

En els últims dies ha protagonitzat diversos titulars a la premsa d'aquest país. Pel que sembla, segons assenyalen diversos mitjans, es va barallar amb Belén Esteban. La cruïlla de retrets va anar a més entre elles i van estar a punt de barallar-se físicament, asseguren.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
La reportera es va fer famosa per la seva relació amb Antonio David | Catalunya Diari

La reportera li hauria recordat a la de Paracuellos el seu passat amb les addiccions, assenyalava Informalia. L'origen del conflicte entre elles ve de lluny, malgrat que mai no ho han volgut aclarir.

Marta Riesco està al punt de mira. I ella sembla encantada amb aquest paper que ha adquirit.