Primer pla d'Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana rep una fortuna inesperada en sortir de l'hospital

Ana Rosa Quintana està feliç per la notícia que acaba de rebre després de la intervenció

Ana Rosa Quintana ha sigut el centre d'atenció durant aquests dies perquè s'ha publicat que passat per quiròfan. El motiu d'aquesta intervenció era poder-li eliminar la part del tumor de mama que la quimioteràpia no havia aconseguit destruir.

 

Tot ha anat bé i la periodista ja ha sortit de l'hospital. Ara s'està recuperant i precisament en aquest moment ha rebut una informació que l'ha alegrat enormement. Ha sabut que ha guanyat la demanda de 90 000 € que havia interposat contra Diario Gol (Ediciones Digitales del Deporte y Economía Digital SL).

Ana Rosa Quintana rep el suport de la justícia

La presentadora de El programa de AR està centrada ara en la seva recuperació, però això no impedeix que estigui al dia de totes les notícies. És un bon exemple la demanda que va interposar fa mesos contra l'esmentat Diario Gol. Ho va fer per vulneració del seu honor i intromissió il·legítima en el dret d'imatge.

La madrilenya no va dubtar a prendre aquesta mesura contra l'esmentat mitjà després de veure que aquest feia servir el seu nom per titular algunes notícies, el contingut de les quals no tenia cap relació amb ella. El diari recorria a aquesta pràctica perquè, segons The Objective, li permetia «obtenir millor posicionament a les pàgines del cercador».

La primera decisió a favor d'ella, del jutge de Primera Instància, va arribar el juliol del 2021. I és que es va condemnar l'editor de l'esmentada pàgina web a pagar-li 60 000 € i 30 000 € més per la gestió. Però ell va presentar el recurs d'apel·lació que ara ha estat denegat per l'Audiència Provincial de Madrid.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana presentant el seu programa de Telecinco
Ana Rosa Quintana ha tornat a guanyar a 'Diario Gol' als tribunals | MEDIASET

Aquestes dues sentències en pro de Quintana porten el mitjà esmentat a pagar les quantitats esmentades. A més, se l'obliga a retirar les informacions que es publiquen sobre ella. Així mateix, haurà de mantenir publicada la sentència a la seva web i a les seves xarxes un total de 59 dies, els mateixos que van estar vigents les notícies sobre Ana.

D'aquesta manera, la periodista ha aconseguit una victòria important després de llegir notícies que la utilitzaven com a reclam. Notícies que van arribar a tenir titulars tan impactants com «Escàndol Ana Rosa: Cornut» o «El secret d'Ana Rosa Quintana al llit (i prohibit) amb un VIP d'Espanya».

Ana Rosa, feliç per la notícia i pel resultat de la intervenció

La presentadora està encantada amb aquest triomf judicial, com també ho està per la manera com ha transcorregut la seva operació. I amb aquesta positivitat ara està afrontant la seva recuperació que, pel que sembla, l'està portant fora de Madrid. En concret, està a Sotogrande, el seu lloc habitual de vacances.

Primer pla Ana Rosa Quintana somrient
Ana Rosa Quintana es troba a Sotogrande recuperant-se | GTRES

Allí està tranquil·la i practicant nous hàbits que ha introduït a la seva vida. Ens estem referint a sortir a caminar diàriament i a la pràctica del ioga. Una disciplina de la qual recentment parlava a les seves xarxes socials.

Exactament, va dir: «ha estat una gran ajuda millorant diversos aspectes de la meva qualitat de vida. He treballat la força, l'equilibri, les respiracions, he reduït els nivells de cortisol i he millorat el meu descans».

És més, fins i tot hem corroborat, gràcies al seu company Joaquín Prat, que Ana Rosa Quintana està molt bé. I és que ha explicat a la premsa que «està estupenda, tornarà més forta que mai i la veurem abans del que pensem. Està estupenda, va molt bé i així seguirà».