Imatge de la princesa Elionor.

La princesa Elionor li explica a la seva germana Sofia la veritat sobre el seu xicot

La primogènita del rei Felip VI i Letícia podria rebre una visita molt important durant l'estiu

Oficialment, la princesa Elionor ja és a Espanya. Després d'un intens i llarg curs escolar, per fi ha pogut tornar a casa seva amb els seus pares, els reis Felip i Letícia, i la seva germana petita, la infanta Sofia.

I és que la princesa ha dit 'adeu', almenys a l'estiu, al batxillerat que està estudiant a l'UWC Atlantic College de Gal·les. Però, per desgràcia per a ella, també s'ha hagut d'acomiadar d'una persona molt important.

Una persona que va conèixer allà mateix, a l'internat, i amb qui hauria començat una relació força especial. Així és, ens referim al seu misteriós xicot, del qual encara no se'n coneix la identitat, malgrat els rumors que apunten que es tracta d'un noi italià.

Tot indica que la relació va vent a popa, així que el jove no dubtarà a anar a visitar-la al Palau de la Zarzuela. Per descomptat, no seria estrany que ho fes, ja que va anar-hi en les passades vacances de Setmana Santa per acompanyar Elionor.

Ara, després de tornar a Espanya, la princesa està gaudint dels seus primers dies de vacances amb la seva estimada Sofia. I és que la infanta també s'ha alliberat de l'estrès de les classes.

Per això, tindran temps per descansar de tot, preparar-se per a futurs esdeveniments i fins i tot explicar-se coses privades, com el xicot d'Elionor. Com que totes dues mantenen molt bona relació, així que segurament es confessaran alguns secrets.

Primer pla princesa Elionor
La princesa Elionor ja és lliure de l'estrès que li provocaven de les classes | GTRES

Elionor explica a la infanta Sofia tots els detalls sobre el seu festeig

El passat 17 de juny, Elionor va acabar les classes a l'internat. Tot apunta que la primogènita del rei Felip VI ja es troba al Palau de la Zarzuela, encara que no hi hagi imatges que provin la seva estada a Espanya.

La veritat és que l'UWC Atlantic College, a fi del període escolar, oferia dues dates de sortida a l'alumnat. La primera era el mateix dia 17 de juny a les 22 hores, on els alumnes eren recollits per un autocar de l'internat amb destinació a l'aeroport de Heathrow (Londres).

D'altra banda, si els alumnes no volien dormir, havien de matinar per sortir a les 8 del matí de l'endemà, 18 de juny. Sens dubte, sigui la que fos la data que va escollir la princesa, la veritat és que ja és al costat dels seus pares i la seva germana.

Després de finalitzar el curs de la princesa, la infanta Sofia oficialment començava les vacances el 22 de juny. A diferència de la seva germana, la petita de la família reial acabava cinc dies després les classes a Santa María de los Rosales.

Per tant, després d'estar un temps separades, ara tindran tot l'estiu per posar-se al dia de totes les xafarderies que han anat acumulant al llarg dels mesos. A més, per descomptat, això implica el fet de parlar del nou xicot de la seva germana gran.

Sí, ja que el misteriós jove genera molta curiositat a la germana petita de la futura hereva al tron. I no és per menys, la veritat, encara que no se'n sap res, es va confirmar que era la primera parella de la neta del rei emèrit.

Infanta Sofia i princesa Elionor amb mascaretes
Elionor està molt unida a la seva germana Sofia, ja que li ho explica tot | GTRES

Elionor podria passar les vacances d'estiu amb el xicot de l'internat

Elionor era conscient que tard o d'hora es donaria a conèixer la notícia que tenia noi. Sobretot, estava segura que la trauria a la llum una destacada periodista d'aquest país que és molt propera a la seva família.

Així és, Pilar Eyre va assegurar a la revista Lecturas que la primogènita del rei Felip VI i Letícia estava enamorada. A més a més, va revelar un important detall sobre el noi que hauria robat el cor a Elionor.

«El noi és un company de col·legi i ha estat amb ella aquestes vacances», informava per a aquest mitjà. La veritat és que al final les seves paraules van quedar provades amb l'arribada de la princesa a Espanya per a les vacances de Setmana Santa.

I és que la germana de la infanta Sofia portava un acompanyant molt especial. En efecte, el seu xicot desconegut va arribar al Palau de la Zarzuela disposat a conèixer la família de la seva noia.

Una visita misteriosa de la qual no es té fotos. No obstant això, hi ha la possibilitat que si el jove torna, novament, a Espanya, sí que se'n capturin, aquesta vegada. I és que és molt important conèixer-ne la identitat, ja que es tractaria del primer nuvi oficial de la futura reina d'Espanya.