Santi Millán i Rosa Olucha

Rosa Olucha fa saltar les alarmes sobre l'estat del seu marit Santi Millán

La seva dona ha donat la cara per ell en tot moment

Rosa Olucha ha estat la primera a sortir en defensa del seu marit, Santi Millán. Sí, ja que el presentador i la seva dona han ocupat diferents titulars a tots els mitjans després que es difongués un vídeo sexual amb una altra dona que no era ella.

«Jo estic bé, us hauríeu de preguntar com està ell. És el que ha patit un atac a la seva intimitat, que per cert és delicte», assenyalava la parella del conductor de Got talent.

Alhora, va voler deixar clar al seu comunicat que «hi ha molts tipus de família. A la nostra, la llibertat, el respecte i la tolerància són els pilars sobre els quals hem construït aquest projecte». Després d'esclatar aquest escàndol s'han anat coneixent detalls sobre la situació de la parella i el moment anímic de Santi.

Imatge de Santi Millán i Rosa Olucha, la seva dona, als Premis Gaudí.
Rosa Olucha va sortir en defensa del seu marit | GTRES

«Està molt tranquil, malgrat tot això. Això ho té molt descol·locat perquè no entén com ha pogut passar i qui ho ha fet», assegura a El Español una persona pròxima ell.

I és que considera que s'ha comès un delicte i «s'està deixant assessorar pels seus advocats. La seva intenció és arribar fins al final i trobar la persona responsable de tot això». De moment optarà per ser prudent i «no parlarà de res més amb els mitjans».

La preocupació més gran de la parella en aquests instants és la protecció dels seus fills, de 16 i 14 anys. Expliquen que «ell només té una cosa al cap, i és allunyar els nens de tot el que s'està dient. Només miren això», conscients de tot el que pot passar a les escoles i a aquestes edats.

▶️ Rosa Olucha y Santi Millán toman una decisión por el bien de sus hijos

Així mateix, asseguren que la relació de Rosa Olucha i Santi Millán continua sent molt sòlida: «S'adoren per sobre de tot». En unes declaracions que va fer la dona del presentador confessava que «hem caminat molts quilòmetres junts i molts més separats».

A més a més, és conscient que «hem ensopegat mil vegades, hem parlat quan ha calgut. De moment, ni tan malament», assenyalava orgullosa.

Fa uns mesos, el presentador va intervenir al programa d'aventures de Jesús Calleja, i va aprofitar per parlar dels seus codis conjugals. Així, va explicar els motius pels quals havia triomfat amb la seva dona.

«La relació dura tant perquè no ens veiem. Jo dono un consell a les parelles, que és complicat, però important. Cal mantenir tres espais vitals al món de la parella», assenyalava.

Imatge de Santi Millán amb la seva dona als Premis Gaudí.
La parella es manté sòlida malgrat tot | GTRES

«Un és el teu espai, un altre l'espai de la teva parella i un altre és el nucli familiar, que hi entren els teus fills», explicava. I és que entenia que era vital «preservar aquests petits espais de llibertat, individuals, de reafirmació com a persona».

Rosa Olucha i les crisis de parella

Rosa Olucha va poder comprovar fa uns mesos com el seu marit se sincerava amb Calleja respecte al matrimoni. Si escau confirmava que havien sobreviscut a «crisis greus». Això sí, «bon rotllo amb la meva dona a estones, com a totes les famílies».

També explicava que «tenim una relació molt bona, sobretot d'amistat, de família». Així doncs, per primer cop parlava amb claredat sobre la seva vida privada. «Fa 20 anys que hem passat moltes crisis, crisis greus», però per a ell això suposa «una oportunitat».

Segons la seva opinió, aquests problemes només se superen «intentant empatitzar, posant-te en la posició de l'altre. Has de fer l'exercici de pensar que potser l'equivocat és un. Des d'aquest plantejament el fet d'escoltar és més actiu».

Les úniques declaracions del marit de Rosa Olucha després de l'emissió del vídeo van anar a ABC. Va evitar fer comentaris, però va deixar clar que prendria mesures legals. «Jo no vull dir com s'han d'enfocar les coses, però la notícia aquí és que s'ha comès un delicte», va dir.