Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac es posa en alerta després d'assabentar-se que hi ha un altre home

La dona de Fidel Albiac suma un altre enemic més a la llista

Fidel Albiac ha estat testimoni de com la seva dona ha de fer front a un nou escàndol. I és que la presència d'un home misteriós està donant més mals de cap tant a Rociíto com al seu marit.

No en tenien prou amb la polèmica dels sucres de la família més mediàtica de Rociíto. I és que la dona de Fidel Albiac, com a hereva universal de Rocío Jurado, té tots els drets de la imatge de l'artista.

Per això ni el clan Mohedano ni els Ortega ni els Flores tenen permès utilitzar, ni molt menys crear, contingut de la cantant. Una prohibició que s'haurien saltat moltes vegades, com en el cas dels sucres.

Els membres d'aquesta família tenien la intenció de presentar ahir, 22 de juny, la creació d'uns sobres de sucre amb la cara de Rocío Jurado. Un acte d'homenatge que haurien planejat per distribuir-los per tots els comerços de Chipiona.

Tot i això, com que no tenen el permís de l'hereva universal, la dona de Fidel Albiac va decidir truncar els plans dels seus detractors per mitjà dels seus advocats. Tot semblava que havia sortit a la perfecció, tanmateix, Rociíto, tan sols uns moments després, rebia un altre cop dur.

Primer pla de Rocío Carrasco.
Rocío Carrasco està farta de prendre accions legals contra els seus familiars més polèmics. | Telecinco
 

Fidel Albiac, el suport més gran de Rociíto després del cop dur que ha rebut

Fidel Albiac està fart que la seva dona, Rocío Carrasco, hagi de fer front als seus enemics de forma contínua. L'única que pot fer servir la imatge de la progenitora de la seva dona és la mateixa Rociíto i no cap altre.

Si per alguna raó alguns familiars volguessin utilitzar la imatge de l'artista, haurien de demanar permís a la dona de Fidel Albiac. En cas contrari, podrien guanyar-se una demanda per part seva, perquè estarien oposant-se a la llei que així ho indica.

La notícia era que Rocío Carrasco posava en mans del seu advocat el tema dels sucres, però encara no se sabia el que vindria uns moments després. I és que Sálvame es va encarregar d'anunciar a la dona de Fidel Albiac una informació terrible.

Al programa d'ahir, José Antonio León, el reporter principal de l'espai, era a Chipiona per confirmar un rumor que li havia arribat. Una notícia que no agradaria gens a Rociíto i molt menys al seu museu.

«L'1 de juliol Rocío Carrasco serà a la inauguració del museu de Rocío Jurado. Però dues setmanes després, just a la part esquerra del cementiri, hi haurà un segon museu».

Sens dubte, un cop dur per a la dona de Fidel Albiac, ja que, novament, es creava un acte d'homenatge sense el seu consentiment. El cert és que faltava saber qui o qui eren els responsables d'aquest nou pla.

«Un empresari, entenc, perquè així és com m'ho han transmès, a qui l'Associació Cultural RJ La más grande dona suport», comunicava José Antonio davant la sorpresa de tots els col·laboradors presents.

Per tant, el propietari d'aquest museu seria un empresari de Chipiona, del qual encara se'n desconeix la seva identitat, i que ha comunicat que no vol fer declaracions sobre això. El subjecte en qüestió afirma que parlarà públicament quan el museu en homenatge a l'artista s'inauguri.

A més, comptaria amb l'aprovació dels membres familiars que estan en contra de Rocío Carrasco, ja que aquesta associació la presideix Gloria Camila. Encara que una de les sòcies ha intentat calmar la polèmica parlant sobre això.

«Nosaltres no tenim res a veure amb això, només hem deixat que es faci servir el nom», deia.

Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer
Fidel Albiac, a favor de defensar el que li pertany a la seva dona. | GTRES
 

Fidel Albiac, en contra del nou museu de Rocío Jurado

Fidel Albiac no pot creure que hagi de fer front a un altre enemic més. Un altre detractor que no accepta que Rociíto sigui l'hereva universal i, per tant, l'única posseïdora dels drets d'imatge de la cantant. Però, lluny de concloure el tema, s'ha conegut com l'establiment estarà distribuït.

«Serà de dues plantes en una casa privada. A la part de baix es vendran souvenirs i la part de dalt serà una exposició de tot el material que té l'associació», informava José Antonio.

De moment, Rocío Carrasco no ha ofert declaracions sobre això, ja que va haver de marxar per assajar la seva actuació per al Sálvame Mediafest 2022. Però tot apunta que no li tremolarà el pols per prendre accions legals contra el museu, tal com ho ha fet amb els sucres.