Primer pla de Bertín Osborne

Claudia, la filla de Bertín Osborne, confirma els pitjors presagis sobre l'embaràs

Bertín Osborne sap quins són els problemes pels quals està passant la seva filla

Bertín Osborne ja compta els dies que li queden per tornar a ser avi. La seva filla Claudia ja es troba a l'etapa final del seu primer embaràs i això és una cosa que no el deixa dormir.

Aquest últim any i mig no ha estat precisament fàcil per a aquest presentador de televisió. Des que ell i Fabiola van decidir posar punt final al seu matrimoni per «un deteriorament de la relació», l'empresari no havia rebut cap bona notícia.

Primer pla de Bertín Osborne
Bertín Osborne està més feliç que mai. | GTRES
 

Però la seva sort està a punt de canviar. Després d'un temps allunyat del focus mediàtic, les càmeres d'Europa Press han aconseguit parlar amb l'artista sobre l'arribada del nadó a la família.

Però, al contrari del que tothom podria imaginar, aquest últim trimestre no està sent gens fàcil per a la seva filla. Ara, ha estat el mateix Bertín Osborne qui ha explicat els problemes a què s'està havent d'enfrontar Claudia a la recta final del seu embaràs.

Bertín Osborne explica les novetats de l'embaràs de la seva filla

Bertín Osborne no pot estar més feliç. Després d'haver hagut de superar la ruptura del seu matrimoni, sembla que el sol ha tornat a brillar a la vida d'aquest conegut cantant.

Fa uns dies, l'empresari i la resta de la família van celebrar la comunió dels seus nets, però, sens dubte, el que veritablement el té sense dormir és l'embaràs de Claudia.

Muntatge amb fotos de Claudia Osborne i Bertín Osborne.
Bertín Osborne parla de les complicacions de l'embaràs de Claudia. | CatalunyaDiari

 

En una conversa amb les càmeres de Chance, Bertín Osborne ha volgut compartir com es troba la futura mare. I és que, encara que està passant per un dels moments més importants de la seva vida, el presentador ha assegurat que se sent una mica nerviosa.

«Està a punt d'explotar. Ahir vaig parlar amb ella i està, doncs mira, amb dolors i, com que és primerenca, imagino que està una mica espantada», ha assegurat, visiblement feliç, Bertín Osborne. «Estem tots preparats per sortir cap allà corrents».

Pel que fa als padrins de la seva nova neta, Bertín Osborne ha assegurat que no té ni idea de la decisió que ha pres la seva filla. «No en tinc ni idea, a més, jo li he dit que ha de buscar un noi solter i jove».

Bertín Osborne explica per què Fabiola no hi ha anat

Bertín Osborne ha aprofitat l'ocasió per aclarir públicament perquè Fabiola Martínez no ha anat a la comunió dels seus nets. I és que, segons sembla, hi ha un motiu de pes que no li ha deixat estar present en aquest esdeveniment familiar tan important.

Segons va explicar el mateix presentador de televisió, unes hores abans de la celebració, el seu fill Kike va patir una forta crisi, provocada per la malaltia. «Va tenir una crisi complicada. Vam estar a punt d'ingressar-lo, just el dia abans».

A més, Fabiola va haver d'anar a un esdeveniment de la fundació que tots dos gestionen. I és que, malgrat les seves diferències sentimentals, Bertín Osborne i la veneçolana han sabut treballar conjuntament perquè la seva associació segueixi funcionant a la perfecció.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez presentant la iniciativa +Family
Bertín Osborne i la seva exdona estan més units que mai. | GTRES
 

«El que passa és que ella tenia, en primer lloc, una cosa fonamental per a la supervivència de la fundació, era importantíssim allò de Conecta».

Aquesta és la bona relació que mantenen. I durant tot aquest temps, els hem pogut veure junts més d'una vegada. Ara, Bertín està comptant els dies per gaudir d'unes merescudes vacances amb els seus dos fills.

«A Kike, el que més el diverteix del món és muntar a cavall amb mi, banyar-se a la piscina, que el porti amb les motos a fer una volta pel camp. Això és el que més li agrada».