Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb ulleres

El que fa Jorge Javier tots els dies per estar prim: «He perdut 20 kg»

El presentador de 'Sálvame' ha estat molt constant per aconseguir un pes ideal

Jorge Javier és un dels presentadors més coneguts de la nostra televisió, i ho hem anat veient en alguns programes com Sálvame, Gran Hermano o Supervivientes. Són molts els espectadors que han anat seguint l'evolució del presentador, i no només a l'àmbit televisiu, sinó també en el seu aspecte físic.

És evident que aquests últims anys ha fet un canvi que ha deixat sorpresos a molts. Com ha fet per arribar a perdre fins a 20 kg?

El que fa cada dia per estar prim i en bona forma física

Després de diversos anys a dieta, el presentador continua cuidant-se i mantenint uns hàbits de vida saludables. De qualsevol manera, Jorge Javier mai ha tingut objeccions a reconèixer-ho.

És ambaixador d'una famosa dieta i fa anys que és la imatge principal de la marca. En un dels esdeveniments en què estava promocionant-la, va confessar per primera vegada quants quilos ha arribat a perdre. «Em sobraven molts quilos, vaig començar amb ells i em vaig quedar molt bé, i ara el que vull és afinar-me per estar aquest estiu com mai», apunta el presentador.

Jorge javier Vázquez en un plató de televisió
Jorge Javier no està a gust amb el seu aspecte físic | GTRES

Però no només això, durant aquesta confessió, Jorge va assenyalar exactament quants quilos ha arribat a perdre amb la dieta: ni més ni menys que 20 kg.

Això sí, reconeix que ha hagut de canviar el seu estil de vida i mantenir-ne una constància durant el dia a dia. Tot i l'esforç, apunta que «Ja he perdut 20 quilos. Mai m'havia vist tan bé. A més, faig esport cada dia».

En alguna ocasió el presentador ha confessat que també ha estat un dels famosos que ha recorregut a la dieta Pronocal, una tècnica que segueixen altres famosos i que han aconseguit perdre quilos de manera ràpida i amb poc esforç.

El presentador ha confessat que no té cap problema per continuar mantenint aquest estil de vida saludable. Diu, a més, que el seu objectiu és aconseguir que la seva figura sigui encara més esvelta.

També ha aprofitat per anunciar que s'ha compromès a deixar de menjar carn, però això sí, no serà vegà. Alguns dels aliments dels quals s'ha oblidat són el xai i el paté.

Poke amb peix i verdures
El presentador va començar a apostar per menjar més saludable | Getty Images

 

La importància de cuidar-nos per dins i per fora

Un altre dels motius que va impulsar el presentador de Sálvame a canviar els seus hàbits saludables va ser arran d'haver patit un ictus fa només uns anys. Quan va viure l'experiència, es va adonar de la importància de tenir cura de la salut.

A més, també va començar a portar una dieta sana i sense excessos, fet que sembla que està complint. En aquest sentit, a través de les xarxes socials podem comprovar els fets. I és que és evident que se sent a gust amb el cos i l'autoestima.

Una cosa molt important també per a ell és tenir cura de la seva salut mental. Ha confessat que és un fet vital en el seu dia a dia: «Vaig a teràpia cada setmana, aquest treball és el que té. Has d'anar a teràpia o acabes molt malament. Però això jo ho vaig aprendre fa molt».

En definitiva, per seguir una dieta el més important és que estigui supervisada per un especialista. Els hàbits de vida saludable (juntament amb l'exercici) són els millors aliats per millorar el nostre cos i la nostra ment.