Primer pla de Rocío Flores.

Rocío Flores li confessa al seu pare que vol posar la denúncia

Rocío Flores avança el que pot acabar passant amb la seva mare

Rocío Flores és una dona nova. Així ho ha posat de manifest al reportatge exclusiu que acaba de concedir a una revista. La filla d'Antonio David Flores posa en vestit de bany i en biquini, lluint la seva escultural figura.

L'ha aconseguit a força de perdre uns 25 quilos. Els 16 primers els va perdre a Hondures, quan participava en el reality Supervivientes. La resta han estat fruit de la dieta, exercici físic i operacions estètiques.

L'última, una lipoescultura de cos sencer que l'ha deixat adolorida i gairebé immòbil durant setmanes, ja té resultats visibles. La filla de Rociíto se sent per primer cop a gust amb el seu cos i no dubta a mostrar-lo en una revista. Passant per caixa, és clar.

Rocío Flores no volia viure de la seva vida i les seves polèmiques familiars, però s'hi ha llançat com la primera. No concedia una exclusiva des que va sortir a la portada d'¡Hola!, però ha vist que fer-ho li reporta grans beneficis econòmics.

Després de la publicació de la revista, Rocío ha parlat -poc, per contracte no ho pot fer durant uns dies-. El que ha dit sobre les seves intencions amb la seva mare és suficient per desfermar una nova polèmica.

Rocío Flores amenaça en prendre accions contra el documental de la seva mare

Rocío Flores té una relació complicada amb la presència tan habitual de la seva mare a la televisió. Tant Ro com el seu pare i la resta de família de Rocío Jurado estaven acostumats a parlar de tot, sense que ningú els repliqués. Rociíto s'ha cansat d'estar callada i ara Telecinco és casa seva.

Imatge de Rocío Flores pel carrer.
Rocío Flores, l'objectiu permanent dels mitjans de comunicació. | Europa Press
 

Ataca amb els seus documentals i es defensa quan ho considera oportú. És per això que ara han d'anar amb més cura sobre el que afirmen, ja que els pot caure una demanda judicial a la mínima.

Ro Flores no sap si veurà la docusèrie que la seva mare té en marxa ara mateix sobre les interioritats de la seva família.

El seu pare, Antonio David, sí que apuntava l'altre dia que estaria molt pendent de tot el que s'hi digués. Ro avançava ahir davant de les insistents preguntes de la premsa que «suposo que es veurà tot i ja està. Després es farà el que s'hagi de fer».

D'aquesta manera, obre la porta a possibles demandes judicials contra la seva mare si els advocats de la família consideren que s'està vulnerant algun dret o cometent algun delicte.

Rocío Flores i Antonio David mantenen una estratègia judicial conjunta

Rocío Flores i el seu pare saben que anar a la justícia pot ser una bona manera de defensar els seus drets i obtenir diners per indemnitzacions. Així, Antonio David ha aconseguit que Mediaset li pagui més de 150.000 euros pel seu acomiadament improcedent.

De la mateixa manera, ja està vist per sentència el judici que Ro i el seu pare tenen amb María Patiño per les acusacions d'enganxar cartells als carrers.

També el germà de Ro, David, ha demandat la seva mare per l'impagament de la pensió i Antonio David ha amenaçat amb noves querelles contra els que el van anomenar maltractador.

Ella tampoc ha volgut opinar sobre la polèmica pels sucres en homenatge a la seva àvia que la seva mare ha aconseguit parar amenaçant també de portar el tema davant de la justícia.

Rocío no dubtarà a afegir una nova demanda a l'historial familiar si considera que la seva mare ha creuat certs límits. Mentrestant, segueix amb la seva vida a cavall entre Madrid i Màlaga, i sotmetent-se a múltiples tractaments de bellesa per estar cada dia més maca i radiant.