David Flores Carrasco

Publiquen la fotografia més colpidora de David Flores Carrasco

Ningú s'imaginava que es faria pública

Tot i que fa cas omís a tot el que es diu d'ell i de la seva família, David Flores Carrasco és un dels protagonistes de la premsa rosa. El jove, que només vol ser feliç al costat dels seus éssers estimats, ha tornat a generar polèmica amb una fotografia. Una que no ha publicat ell, però en què apareix.

Molts han descrit aquesta imatge com la més colpidora.

David Flores no sap on ficar-se

Després de l'emissió del primer documental de la seva mare, el fill de Rocío Carrasco no se n'ha refet. Ni ell, ni la família. El seu pare va prendre la decisió de separar-se d'Olga Moreno i això li va destrossar el cor.

A partir de llavors, s'havia de fer a la idea que mai més tornaria a estar tan unit a l'empresària com li agradaria. Tot i això, durant les últimes hores, s'ha publicat una imatge seva que ha deixat tothom sorprès. I més encara Antonio David, que no s'imaginava que aquesta fotografia de David Flores Carrasco es fes pública.

Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós
David Flores, el protagonista d'una fotografia publicada a les xarxes socials. | Europa Press
 

La fotografia més colpidora

Antonio David Flores sí que té xarxes socials, però no sol presumir dels seus fills. De fet, molt poques vegades el rostre del seu fill petit apareix a Instagram.

Tot i això, el jove ha estat protagonista fa unes hores dels titulars roses en publicar-se una imatge seva en aquesta xarxa social. I l'encarregada de fer-la pública ha estat Olga Moreno.

David Flores, al punt de mira

Han passat més de sis mesos des que el pare de Rocío Flores i Olga van decidir anunciar la seva separació. Des d'aleshores, no se'ls ha tornat a veure junts davant d'una càmera de televisió.

Tot i això, continuen compartint moments amb els seus éssers estimats. A més de compartir-los amb la seva filla en comú, Lola, ho fan amb Rocío i David Flores. Amb aquest últim, és amb qui precisament l'empresària ha tornat a generar polèmica.

Després de negar els rumors que asseguraven que la seva relació amb David s'havia acabat, Olga ha demostrat que no. I ho ha fet publicant una foto amb ell a la platja. A la imatge, es veu com tots dos gaudeixen d'un bonic capvespre, abraçats.

Al text, Olga demana a crits viure un moment semblant al de la publicació. «Primer dia de vacances. Desitjant aquests capvespres», escrivia.

Per a molts, aquesta imatge, que a priori no té res de dolent, és la més colpidora. El motiu no és cap altre que l'absència d'Antonio David Flores a la instantània.

Ni rastre d'Antonio David Flores

Acostumats a la imatge de família unida, és la primera vegada que Olga mostra una imatge tan preciosa, però alhora tan trista. Amb això, l'andalusa ha confirmat que la relació amb David Flores Carrasco segueix intacta, però sense Antonio David.

David Flores i Olga Moreno
El retrobament de David Flores i Olga Moreno, a la final de 'Supervivientes 2021'. | Mediaset
 

No és estrany: l'exguàrdia civil continua centrat en les baralles judicials amb Rocío Carrasco i en la seva relació amb Marta Riesco.

La nova vida d'Antonio David lluny de la família

Amb la jove, el pare de Rocío Flores està vivint una lluna de mel després de mudar-se a Madrid per viure amb ella. Després de deixar-ho diverses vegades, s'ha adonat que l'amor de la seva vida és la reportera.

Un amor que no comparteix la majoria dels seus amics i familiars, entre els quals hi ha Rocío i David Flores Carrasco. Tot i que la primera va assegurar tenir una amistat amb Marta, David prefereix no parlar del tema.

Ha quedat clar que, si hi ha algú que segueix amb els seus sentiments intactes, aquest és David Flores Carrasco. El jove vol continuar compartint bons moments amb Olga.