Fotomuntatge de Julián Muñoz i Eloísa, filla de Maite Zaldívar

Eloísa, la germana d'Elia que no és filla de Julián Muñoz

Julián Muñoz ha aconseguit que Elia i Eloísa tornin al focus mediàtic

Elia Muñoz Zaldívar, la filla de Julián Muñoz i Maite Zaldívar, ha tornat a primera línia per una notícia molt alarmat. Per desgràcia, ha de lluitar contra un tumor que li ha robat la il·lusió, i la gent del seu entorn està força preocupada. Un dels grans suports d'Elia és la seva germana Eloísa, una noia que en cap moment ha volgut cridar l'atenció del públic.

Maite Zaldívar va estar casada amb Julián Muñoz, antic alcalde de Marbella, i van ser la parella més mediàtica del moment. No obstant això, ella havia tingut una relació abans de conèixer l'expolític, fruit de la qual va néixer Eloísa. Aquesta, doncs, no és filla de Julián, tot i que sempre ha tingut una relació molt especial amb ell.

Julián Muñoz fent un petó al front a la seva fillastra, Eloísa
Julián Muñoz sempre ha estat molt unit a la seva fillastra, Eloísa | EP

Julián es va fer famós quan va iniciar una relació sentimental amb Isabel Pantoja. I és que va tenir una història molt conflictiva amb la cupletista. Després d'uns quants anys desaparegut, ara ha tornat per a explicar la seva veritat en una docusèrie que Telecinco ha preparat exclusivament per a ell. El projecte es diu 'No és la hora de la venganza, es la hora de la verdad' i ha generat molta polèmica.

Elia Muñoz ha participat en diversos programes de la cadena principal de Mediaset, perquè els seus pares, Julián i Maite, formen part del món del cor. No obstant això, la seva germana, Eloísa, ha sigut bastant més prudent i mai ha volgut entrar a la indústria de l'espectacle. Ara, però, tothom parla d'ella perquè Muñoz ha donat un cop a la taula per a enfonsar la seva ex, Isabel Pantoja.

El que va ser alcalde de Marbella ha fet saltar les alarmes, ja que s'ha proposat treure a la llum el costat fosc d'Isabel. La cupletista suposadament el va separar de les seves filles, que han patit molt per la relació tan turbulenta que aquest va tenir amb ella. Elia, que actualment està lluitant contra el càncer, va estar més de sis anys sense parlar amb el seu pare.

Elia Muñoz Zaldívar es troba en un moment molt crític

Vulgui o no, Elia forma part del món del cor, ja que ha visitat diversos platós de televisió. Quan el seu pare, Julián, va anunciar que tornaria a la petita pantalla, els mitjans es van interessar en ella i van descobrir una cosa aterridora. Lamentablement, té un tumor cancerigen. Els metges, però, són optimistes, i tot fa pensar que aviat es recuperarà.

Maite Zaldívar ha pregat als reporters que no assetgin la família, ja que ara mateix tots estan bolcats en Elia. Abans de conèixer Julián, l'exalcaldessa consort de Marbella va estar amb un altre home, amb qui va tenir una filla: Eloísa. La noia és la cara més desconeguda de la família, tot i que molts periodistes saben que existeix.

Elia Muñoz Zaldívar en un plató de televisió
Elia Muñoz Zaldívar està lluitant contra el càncer | GTRES

Julián no té bona reputació, i és possible que mai aconsegueixi recompondre la seva imatge pública. Va anar a presó per haver estat implicat en el cas Malaia, i els espectadors no obliden que va tenir un comportament intolerable. El seu entorn ha patit molt, i des que Muñoz va tornar a Telecinco, no ha fet més que remoure un malson que semblava que s'havia acabat.

Julián Muñoz està preocupat per Elia

L'exalcalde de Marbella encara està ressentit amb Isabel Pantoja, ja que aquesta presumptament el va manipular per a aconseguir els seus diners.

Muñoz no entén com la cupletista va aconseguir manipular-lo fins al punt que el va apartar de tota la família. Els amics d'Isabel volen deixar clar que va ser ell qui va prendre totes les decisions i que ella no el va obligar a res.

Per la seva banda, Elia va estar molt de temps allunyada del seu pare, però els conflictes són cosa del passat i ara ha de lluitar per la seva salut, així que no ha de perdre forces en causes que ja estan resoltes. Per sort, el tractament que està fent ja ha donat resultats, i els metges confien que aviat tot haurà quedat en un ensurt.