IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els 10 aliments que no has de prendre mai abans de fer l'amor

Cal evitar els aliments que causin cansament o nivells elevats de sucre

Les begudes energètiques redueixen la producció de testosterona. Foto: InfoSalus

Hi ha una sèrie d'aliments perjudicials a l'hora de fer l'amor i que no ens beneficien si, després d'ingerir-los, practiquem l'acte sexual, ja que ens baixen la libido. Els recull el portal Sexualidad 180 i són, sobretot, aquells que tenen als continguts de sucre o que provoquen cansament. Són aquests:

1. La menta no la solem consumir directament, però sí en xiclets o begudes. Un dels seus principals components redueix els nivells de testosterona, així que és millor evitar-la.

2. L'alt contigut de sodi dels aliments enllaunats provoca una gran disminució de la libido, ja que causa gasos i retenció de líquids. Això fa créixer el nostre abdomen i fer-nos sentir incòmodes.

3. En un sentit semblant cal incloure les begudes energètiques. Les seves altes dosis de sucre i cafeïna podrien fer-nos més resistents, però a la pràctica disminueixen la producció de testosterona.

4. Compte amb la xocolata. Tot i que es diu que és afrodisíaca i que els seus compostos ens ajuden a alliberar endorfines, en algunes redueix temporalment el desig sexual.

5. El peix pot estar contaminat amb components químics industrials. Alguns d'aquests poden tenir efectes negatius per a la salut reproductiva.

6. La civada té notables beneficis per a la salut i redueix la producció de serotonina, cosa que fa reduir el desig sexual. El fet que sigui rica en fibra pot generar gasos durant l'acte sexual.

7. L'alcohol ens pot ajudar a desinhibir-nos en una mesura petita, però beure'n massa disminueix la sensibilitat al tacte i resta possibilitats a l'erecció i l'orgasme.

8. El bròquil conté sucre, que és difícil de digerir perquè fermenta a l'intestí. Pot generar gasos.

9. Les aparentment inofensives crispetes poden no ser-ho tant. Els productes químics que l'acompanyen a la bossa estan relacionats amb la disminució del sentit sexual dels homes, ja que baixa la producció d'esperma i augmenta la infertilitat.

10. Menjar-se un hot dog pot ser pràctic, però els seus greixos trans poden provocar petites obstruccions a les venes vaginals i del penis.


Comentaris

envia el comentari