IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els barcelonins exploten les seves terrasses a través d'una nova eina per al negoci turístic

L'aplicació Atiko.co posa en contacte a propietaris de terrasses amb particulars que volen fer-hi festes o altres activitats

La iniciativa té un plantejament semblant al d'Airbnb | @Alaire Terrace Bar

Les noves tecnologies estan cada vegada més integrades en el nostre dia a dia, i les seves funcionalitats faciliten i agilitzen processos que, avui en dia, són a un clic de distància. Fa un mes que funciona a Barcelona el portal Atiko.co, que permet posar en contacte als propietaris de terrasses de la ciutat comtal amb particulars disposats a llogar-les per fer-hi festes o per altres activitats. Tal com explica el diari 'Crónica Global', els creadors d'aquesta iniciativa van decidir apropar-la a Barcelona perquè van veure que reunia les condicions idònies per veure triomfar el negoci. Hilaire Besse i Óscar Jorge, fundadors de la companyia, que viuen a la capital catalana, expliquen el procés de l'aplicació, que consisteix en els anuncis per part dels interessats en oferir les seves terrasses i en les reserves dels clients.

El funcionament de la pàgina Atiko.co és molt semblant al que ofereix Airbnb, que fa el mateix connectant clients i propietaris de cases particulars per a ús turístic. El temps que duren els lloguers, però, és diferent del qual podem veure al web d'apartaments: Atiko recomana que els amfitrions lloguin els seus espais durant un màxim de 23 hores, ja que així poden estalviar-se problemes amb els veïns que podrien ocasionar-se amb estades més llargues. 


Comentaris

envia el comentari