Imatge de Javier Calvo i Javier Ambrossi, més coneguts com a Els Javis

Els Javis, destrossats, s'acomiaden d'Isabel Torres de la manera més emotiva

Javier Calvo i Javier Ambrossi han rebut un cop molt fort amb la mort d'Isabel Torres, actriu protagonista de la seva sèrie 'La Veneno'

El passat mes de novembre, Isabel Torres, actriu protagonista de la sèrie Veneno, donava a conèixer que li quedaven dos mesos de vida. Va revelar que el càncer que patia era incurable i que el seu temps s'estava esgotant. I així ha estat, ja que aquest divendres, ha mort als 52 anys, després de ser un exemple de lluita i positivitat fins i tot en els pitjors moments.

Pla de l'actriu Isabel Torres, interpretant a La Veneno a la sèrie Veneno
L'actriu Isabel Torres ha mort aquest divendres a causa d'un càncer. | Atresmedia

Només conèixer-se la notícia, els seus amics i companys s'han mostrat destrossats a través de les xarxes. I aquest ha estat el cas de Javier Calvo i Javier Ambrossi, Els Javis . Estan devastats per la mort de qui va aconseguir donar el millor de si per interpretar en la seva producció el personatge de Cristina Ortiz, 'La Veneno'.

Els Javis no poden amagar el dolor davant la pèrdua d'Isabel Torres

La mort d'Isabel Torres ha estat una garrotada per al món del cinema i de la televisió. Però ha deixat especialment enfonsats els que van compartir amb ella moltes hores de treball a la sèrie. I entre aquests hi ha Javier Calvo, un dels directors.

Ell ha sentit un enorme dolor en conèixer la tràgica notícia i no ha dubtat a fer-ho públic a Instagram. Al compte en aquesta xarxa social ha pujat una foto de l'actriu i empresària. Imatge a què ha acompanyat aquest missatge: «Joder, no, Isabel».

Primer pla d'Isabel Torres
Isabel Torres ha mort de càncer | GTRES

«T'estimo, et respecto, t'admiro i et trobaré tant a faltar. Gràcies per tot allò que ens has donat. El teu Pedro Marín, com em deien cada matí de rodatge, se sent un privilegiat per haver-te conegut».

La parella i director també de la producció, Javier Ambrossi, està igualment trencat per la mort de Torres. Així ha quedat clar amb la publicació que ha fet a les xarxes. Ha pujat una imatge en el seu paper de 'La Veneno' i al costat d'aquesta ha escrit: «Només et puc donar les gràcies».

«Encara et veig a cada record, a cada mirada còmplice al rodatge, a cada ball quan podíem, a cada assaig. Ets esforç, valentia, bellesa. Poder». De la mateixa manera, ha afegit: «Per sempre et portaré amb mi. Descansa, el meu amor».

Al condol dels Javis se n'han sumat molts més per la pèrdua d'Isabel Torres

Com hem esmentat, a més de Calvo i Ambrossi, són molts els companys de la canària els que s'han mostrat molt tristos per la seva pèrdua. Aquest seria el cas, per exemple, d'algunes de les persones amb qui va compartir pantalla. Jedet Sánchez ha escrit en xarxes: «Vola alt, valenta companya». «Gràcies per allò que hem viscut, gràcies per tot. El meu cor està trencat. T'estimo».

Daniela Santiago, per la seva banda, li ha dedicat a la desapareguda un «descansa en pau estimada». A tots ells també s'hi han sumat altres professionals del gremi de la interpretació com Lidia San José, Belén López, Maxi Iglesias o Eva Llorach. Aquesta darrera, precisament, ha escrit: «Quina pena! Quina dona potent».

Per descomptat, són nombrosos els ciutadans anònims que, de la mateixa manera, han lamentat la seva mort a les xarxes. Li han dedicat missatges que demostren l'afecte que tenien.