Belén Esteban torna a parlar del seu embaràs i deixa anar la bomba

Es tracta d'una dada que no ha deixat indiferent ningú

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban decideix no acudir al seu treball per evitar el contagi per coronavirus | Telecinco

Des que Belén Esteban i Jesulín d'Ubrique van posar fi a la seva relació, és difícil no veure-la als platós dels programes de Telecinco. I és que la col·laboradora fins i tot ha creat una secció des de casa a causa del coronavirus i el seu risc de contagi.

Des que es va decretar l'Estat d'Alarma, Belén Esteban ha romàs a casa juntament amb la seva filla Andreíta, però sense Miguel Marcos. I, tot i que   les seves connexions en directe estan deixant grans moments gràcies a les seves declaracions i experiències, la trobem tant a faltar que no hem pogut evitar rescatar una dada que la presentadora va revelar i va causar molt enrenou.

La dada desconeguda sobre el seu embaràs

I és que, encara que la princesa del poble ha dit nombroses vegades que no vol parlar de la seva filla, de vegades l'esmenta i, quan ho fa, sempre sorprèn els espectadors.

«He de dir que quan jo em vaig quedar embarassada de la meva filla, la filla de Jesulín de Ubrique, va ser Lydia la qual ho va dir abans que ningú» va recordar Betlem en una d'aquestes condicions en directe, per defensar la professionalitat de Lydia Lozano. Una cosa que va deixar als espectadors amb la boca oberta perquè és una dada que pràcticament ningú recordava.

Separada de Miguel Marcos

Belén Esteban, que realitza les connexions en directe amb l'ajuda de la seva filla, Andreíta, ha estat durant els últims programes una mica decaiguda. Jorge Javier Vázquez no va dubtar a preguntar-li què li passava, i la col·laboradora es va desplomar per confessar que el seu marit no és a casa. I és que Miguel Marcos treballa com a conductor d'ambulàncies.

«No ho he volgut dir abans, però amb aquesta situació que hi ha, que sabeu que sóc d'altíssim risc, el meu marit Miguel s'ha hagut d'anar al seu pis fa dotze dies» explicava la col·laboradora, posant l'accent en el paper imprescindible que té la Sanitat a Espanya.


Comentaris

envia el comentari