Paula Echevarría caminant pels carrers de Madrid

Posen en dubte l'embaràs de Paula Echevarría per la seva última foto

L'actriu està al punt de mira de tots els seus seguidors

Paula Echevarría està en un dels millors moments de la seva vida. El seu recent embaràs ha estat una de les millors notícies per a ella, i és que l'actriu està esperant al seu primer fill amb l'exfutbolista Miguel Torres. Serà mare per segona vegada després d'haver tingut la primera experiència amb Daniella fruit de la seva relació amb David Bustamante.

L'actriu té una autèntica legió de seguidors a Instagram, actualment acumula ni més ni menys que 3,3 milions de seguidors. Echevarría és una de les espanyoles amb més seguidors dins d'aquesta xarxa social.

És per això que a part d'actriu i model també s'ha convertit en 'influencer', el nou treball de moda que tantes impressions negatives i positives està causant. La seva exposició és molt important pels seus seguidors, ja que Instagram és l'únic lloc on poden seguir la vida de l'actriu, ja que no acostuma a aparèixer per televisió. Ella mateixa va confirmar el seu embaràs mitjançant una publicació.

En principi, segons les dades que va oferir, Paula Echevarría està aproximadament de 3 o 4 mesos, per la qual cosa és bastant probable que ja llueixi panxa. No obstant això, en les seves últimes publicacions no hi ha ni rastre d'això.

L'embaràs i els projectes de Paula Echevarría

Molts seguidors s'han preocupat per ella, ja que la veuen prima, cosa bastant improbable a causa del mes d'embaràs en què està. Existeixen fins i tot alguns seguidors que dubten sobre les imatges que ella publica, ja que podrien ser antigues o fins i tot reciclades. «Que algú m'expliqui la foto de l'embaràs amb panxa de 5 mesos i aquestes fotos del blog amb 0 panxa», ha escrit un usuari.

Aquest usuari ha qüestionat la manera com l'actriu està portant el seu embaràs, ja que no estaria mostrant la realitat als seus seguidors. Diversos fans també s'han preguntat el mateix, ja que no entenen com en les imatges més recents segueix sense aparèixer la seva panxa. 

Paula Echevarría té un estil propi a les xarxes. L'actriu acostuma a penjar contingut sobre moda, on etiqueta a cadascuna de les peces que porta. Habitualment porta roba molt assequible a l'abast de tothom. Les marques sempre prioritzen a Paula Echevarría gràcies a la seva gran activitat a les xarxes. Aquest seria un dels principals motius pels quals l'actriu tindria un arsenal d'imatges per a publicar.

El seu embaràs, de moment, sembla que ho pot anar compaginant amb el seu treball a Instagram i als diferents blocs de moda on escriu. Va ser fa una setmana quan l'actriu va anunciar als seus fans que estava esperant un fill. Des de llavors no ha parat ni un sol dia de publicar contingut a les seves xarxes socials. La pandèmia ha deixat moltes obres i pel·lícules a mitges, i Paula aprofitarà aquesta aturada per dedicar-li més temps a les xarxes així com al seu futur fill.