Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Emma García plorant.

Emma García assumeix que la seva traïció li ha passat factura el cap de setmana

Emma García sap que el que va fer no va estar bé

Emma García, a Fiesta, va posar un parany a un dels espais de la seva mateixa cadena. És conscient que el que va fer no va estar bé, i que ara això ha passat factura a tota la casa. Els fets es remunten a dilluns passat, 24 d'octubre, i el damnificat no va ser altre que Sálvame, que va perdre en audiències contra l'estrena d'Y ahora Sonsoles, a Antena 3.

Emma García va fer una trampa que li va acabar repercutint a ella

Per entendre la situació, malgrat que treballen a la mateixa casa, cal diferenciar que els programes són de diferents productores. Fiesta està a càrrec d'Unicorn Content mentre que Sálvame està produït per La fábrica de la tele.

Dilluns passat es va estrenar Y ahora Sonsoles a la franja horària de set a vuit de la tarda, a Antena 3. Sálvame, per pal·liar l'èxit de la seva excompanya el primer dia, li va demanar a la productora en què treballa Emma García que si li cedien a Ana María Aldón.

Imatge d'Emma García entrevistant Ana María Aldón
Emma García va entrevistar Ana María Aldón i va treure l'exclusiva a Sálvame | Telecinco

Jorge Javier volia donar una entrevista amb declaracions en exclusiva sobre el divorci imminent amb José Ortega Cano. Per això, van consultar Unicorn Content i li van donar permís perquè la seva col·laboradora aparegués aquella tarda amb ells. No obstant això, l'estratègia no va donar el resultat esperat. Sí, Ana María va sortir a Telecinco dilluns a la tarda, però no hi va haver cap exclusiva perquè Emma García la va entrevistar al seu programa dos dies abans, dissabte 22, fastiguejant, així, l'exclusiva de Sálvame per pal·liar l'estrena de Sonsoles Ónega.

Per tant, Y ahora Sonsoles va guanyar la franja horària de dilluns, al seu dia d'estrena, atès que el programa de Jorge Javier no va tenir res de nou per oferir. La dissenyadora només va repetir les mateixes declaracions que ja havia dit dos dies abans amb Emma García. Cap exclusiva, res.

Emma García sap que el que va fer va estar malament, però ells tampoc es van quedar curts

Emma García és conscient que li van fer una mala jugada a Sálvame traient-li l'entrevista en exclusiva. Tot i això, el programa de les tardes de Telecinco també va utilitzar els seus estratagemes per tornar-li la jugada a Emma i la seva productora.

Al final, sí que hi va haver alguna exclusiva d'Ana María, però no es va emetre el mateix dia de l'entrevista. Per què? La raó és senzilla. La dissenyadora va confessar unes coses en publicitat, fora de càmeres i als col·laboradors, mentre va pensar que no l'estaven gravant. Tot i això, el programa va continuar gravant i aquestes declaracions que va dir en privat van ser emeses per a tots els espectadors, cosa que tampoc va agradar a Emma García, que ho va arribar a considerar una traïció.

Recordem que segueixen a la mateixa casa i al mateix canal. No obstant això, com que són dues productores diferents, arreglen les coses així. Al final, l'únic perjudicat és Telecinco, perquè afecta les audiències finals.

Foto d'Ortega Cano i Ana María Aldón
Emma García sap que Ana María Aldón es va equivocar al parlar de la seva relació fora de càmeres | Europa Press

«El meu marit té 68 anys i està bé de salut. És que sembla que té una malaltia terminal i es morirà demà». Aquesta és una de les frases que la col·laboradora d'Emma García va dir en petit comitè i que al final va sortir exposada.

Així mateix també va revelar que la família de José Ortega Cano s'estava ficant al divorci per accelerar el procés. Això va fer pensar automàticament en Gloria Camila perquè, com que no es porten bé, la filla del torero està desitjant que s'oficialitzi la separació com més aviat millor. Tampoc és la primera jugada que es fan així entre productores, cosa que passa que al final, no es fan només mal a elles i als seus programes, sinó que també el fan a tot el canal i la casa de Mediaset .