Primer pla de Sonsoles Ónega presentant el seu nou programa a Antena 3

Sonsoles Ónega, obligada a demanar perdó després del que ha passat

Sonsoles Ónega sap que de vegades peca de dura

Sonsoles Ónega ja ha sobreviscut a la primera setmana d'emissió del seu nou programa Y ahora Sonsoles, a Antena 3. Ha anat a El Hormiguero per explicar a Pablo Motos alguna de les intimitats de l'espai televisiu després d'haver-se estrenat.

Al setembre, poc després de conèixer-se el fitxatge de Sonsoles per la cadena principal d'Atresmedia, també va visitar Pablo Motos per explicar la novetat. Ara ha tornat després d'estrenar el programa per explicar una altra realitat molt diferent.

Sonsoles Ónega s'obre amb els espectadors d'El Hormiguero

S'ha mostrat molt contenta amb les audiències de la primera setmana. «L'estrena ha tingut el suport de l'audiència i això ens ha relaxat», confessava la presentadora al company de cadena. «Als que diuen 'no m'importa l'audiència', doncs sí que ens importa, i molt, perquè, a més, treballem per a l'audiència», va replicar. Paraules a què va donar suport Pablo assegurant que «l'audiència és tan fonamental que si no n'hi ha et fan fora. A la tele és tot molt bonic, però poca broma».

Foto de Sonsoles Ónega i Pablo Motos a 'El Hormiguero'
Sonsoles Ónega ho explica tot en el seu segon pas per El Hormiguero  | Atresmedia

La presentadora també va aprofitar l'espai per explicar la realitat que està vivint amb els seus dos fills preadolescents, de 10 i 13 anys, després de l'estrena esperada. «M'han demanat que no balli perquè els fa vergonya», relatava Sonsoles davant la sorprenent petició dels petits.

A més, va explicar que quan havia anat a El Hormiguero al setembre, va parlar de l'ús de la faixa, cosa que  tampoc no els va agradar. «L'endemà no em parlaven». Jo els vaig dir: «'Nens?', només em van dir 'com expliques això'?» i tot seguit li demanaven que no ballés perquè «'no balles bé, assumeix-ho'», li van dir.

Però lluny de ser tot rialles, Sonsoles també va haver de demanar perdó. Aquesta vegada al seu equip de Y ahora Sonsoles perquè ha considerat que ha pogut ser una mica dura amb ells: «Soc súper estricta amb l'equip. Soc molt pesada amb els rètols i en general no ho puc evitar. [...] Si les comes, si aquest accent...», li ha explicat a Pablo Motos, perquè Sonsoles no suporta les faltes d'ortografia. «Soc molt intensa i demano disculpes a l'equip, però forma part de tot això, ho vivim aquí».

Imatge de Sonsoles Ónega amb cara de sorpresa al seu nou programa d'Antena 3
Sonsoles Ónega reconeix que ha estat molt estricta amb el seu equip | Atresmedia

Les audiències d'Y ahora Sonsoles en la primera setmana d'emissió

Amb gairebé un milió i mig d'espectadors, Sonsoles Ónega tancava el dia d'estrena el dilluns 24 d'octubre passat amb un 17,6% de quota de pantalla i superant el seu rival Sálvame a Telecinco. Tot i això, dimarts guanyava la seva antiga cadena al seu nou programa amb les confessions de Patricia Donoso i els seus dos idil·lis amb persones importants del gremi. Així, com la resta de setmana.

Sonsoles Ónega
Sonsoles Ónega amb alguns dels seus col·laboradors | ANTENA 3

«La tarda és complicada. Ningú va dir que fos fàcil, però s'ha de lluitar dia a dia», va revelar la presentadora una mica trista després de no haver guanyat els dies successius en audiències contra Sálvame. Sorprèn que hagi dit que «cal lluitar-la», ja que abans de començar amb el seu nou espai, va assegurar en una revista que no seria una lluita entre els dos programes.

La presentadora també va explicar com es va sentir minuts abans de començar dilluns: «Un ofec, una pressió a l'estómac». Tant que per la seva ment va passar la idea d'anar-se'n a Panamà: «No que Panamà queda a prop», però sí que va pensar a veure on se'n podia anar i si sortia corrent...

Finalment, i com s'esperava, Sonsoles va sortir al plató amb un somriure per saludar el públic per primera vegada. «No hi havia marxa enrere. Havíem pensat i repensat com entraríem i què faríem». Així que tal com s'havia pautat, la presentadora va sortir sense pensar-s'ho.