Primer pla d'Alejandra Rubio en un photocall

El xicot d'Alejandra Rubio posa nom al suposat amant i passa el pitjor

Alejandra Rubio ha rebut una acusació força seriosa

Alejandra Rubio ha acaparat totes les mirades de Viernes Deluxe perquè José Antonio Avilés ha parlat d'ella a la màquina de la veritat. Ha respost una pregunta que l'ha situat al punt de mira: suposadament ha mantingut una relació secreta. El pitjor de tot, sempre seguint la versió aportada a Telecinco, és que Carlos Agüera ja era a la vida de la col·laboradora.

Alejandra Rubio ha preparat el seu xicot per al pitjor: en parlaran fins que els periodistes aconsegueixin descobrir tota la veritat. De moment Carlos li ha posat nom al presumpte amant: Suso Álvarez, exconcursant de Gran Hermano i col·laborador de Telecinco. Ell nega haver estat amb la filla de Terelu Campos, però diversos testimonis insinuen el contrari.

Foto de Suso Álvarez
Alejandra Rubio té un secret | GTRES

Alejandra va tenir una forta discussió amb Lydia Lozano perquè la canària va ser una de les primeres a destapar aquest romanç clandestí. Rubio ho va negar i es va mostrar molt ofesa, el que ningú sabia és que en aquella època ja estava coneixent Carlos Agüera. El jove pertany a una família acomodada de Màlaga i ho va deixar tot per instal·lar-se a Madrid amb la influencer.

Alejandra ha de donar explicacions, però tot fa pensar que seguirà la mateixa línia que sempre: no parlar de la seva vida privada. És cert que ha protagonitzat diversos enrenous relacionats amb la família, però també és veritat que té les idees clares. En cap moment no ha comercialitzat amb les seves relacions tot i que podria haver guanyat molts diners fent-ho.

Rubio s'ha quedat sense paraules, no s'esperava que José Antonio Avilés expliqués aquest episodi que ja formava part de l'oblit. El cordovès ha deixat clar que no té una confirmació oficial, però assegura que ha aconseguit dades molt fiables. Ha revelat que la neta de María Teresa Campos va mantenir relacions a les instal·lacions de Mediaset.

Alejandra Rubio escolta la versió final

Alejandra no té escapatòria: ha d'explicar la veritat com més aviat millor i protegir el seu xicot, que no està acostumat a la premsa. Avilés ha donat massa dades al Deluxe i el pitjor de tot és que suposadament Carlos i Suso han coincidit alguna vegada. José Antonio ha començat sent previngut, però després ha explicat tot el que sabia.

Fotomuntatge d'Alejandra Rubio amb la seva parella, Carlos.
Alejandra Rubio està molt enamorada de Carlos Agüera | La Noticia Digital

«El rumor que Alejandra hagi pogut tenir alguna cosa amb Suso ho sap tot Telecinco, però jo no he estat amb una llàntia il·luminant. A mi ells m'ho han negat, però això pot ser que ells no tinguin confiança en mi». Aquesta informació ha situat a la influencer en una posició força complicada, per això ha de passar a l'acció com més aviat millor.

Rubio ha rebut ofertes molt temptadores, però només ha concedit una entrevista parlant de temes personals. Ho ha fet a ¡Hola!, una publicació de referència dins del cor, i tot es va produir en termes molt cordials. Té clar quin camí vol seguir, per això no es vol convertir en una cara polèmica.

Alejandra Rubio ha protegit el seu gran amor

Alejandra està molt enamorada, malgrat el que José Antonio Avilés ha explicat, per això vol ajudar Carlos. Li està preparant i ensenyant com funciona el negoci del cor perquè comprengui que tot plegat té un final. Estaran parlant unes setmanes d'ell, però canviaran de tema així que el famós de torn protagonitzi un altre enrenou.

Rubio viu amb Carlos Agüera a Madrid, en un pis de lloguer situat a una zona exclusiva. Estem parlant duna relació estable amb projecció de futur. Ara només cal saber quines conseqüències generarà l'aparició de Suso Álvarez.