Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de José Fernando i Gloria Camila

José Fernando i Gloria Camila per fi descobreixen per què els van donar en adopció

Els germans estan travessant una etapa convulsa

José Fernando i Gloria Camila són al focus mediàtic per un motiu desagradable: la seva mare biològica ha reaparegut i vol parlar. El periodista Diego Arrabal assegura que està negociant per concedir una entrevista, però promet que els diners no li importen. El que suposadament vol és destapar la veritat i explicar per què va donar en adopció els fills.

José Fernando i la seva germana van arribar a Espanya el 1999, però Rocío Jurado inicialment només volia adoptar Gloria Camila. Ella ja era mare i no tenia la necessitat de formar una família nombrosa, però quan es va trobar amb José Fernando no el va poder deixar sol. Se'l va emportar de Colòmbia i va intentar que fos feliç, tot i que va tenir força problemes durant la seva infantesa.

José Fernando ha descobert finalment el motiu pel qual la seva mare biològica ha sortit a la llum: suposadament es van cometre diverses infraccions. El primer a parlar d'aquest tema va ser Antonio David Flores, que va arribar a amenaçar Ortega Cano en un programa. Li va advertir que ell coneixia tota la veritat sobre l'adopció i que podia posar les cartes damunt la taula.

Foto de Gloria Camila i José Fernando Ortega.
José Fernando està a punt d'acabar el tractament | GTRES

Gloria Camila també sap que Antonio David va parlar a la televisió de «les irregularitats» del seu procés d'adopció, però en aquella època Ortega Cano tenia força poder i el tema va quedar en l'oblit, cosa que no passarà ara. Hi ha molts periodistes investigant i una conclusió evident: els fills adoptats de Rocío Jurado s'han de preparar per al pitjor.

La mare biològica dels colombians suposadament vol explicar per què va donar en adopció els nens. Segons ha sortit publicat, hi ha una causa secreta que vol treure a la llum perquè el públic comprengui la veritat. Ortega ja ha parlat amb José Fernando i Gloria Camila per donar-los el seu punt de vista abans que es facin una idea equivocada.

José Fernando, a punt d'acabar el tractament

José Fernando va ingressar en un psiquiàtric el 2014, però ha seguit escrupolosament els consells mèdics i el seu tractament finalitzarà d'aquí poc. Segons han explicat a Telecinco, abans del desembre podrà tornar a casa i gaudir de la seva llibertat. Està pràcticament recuperat i ara és la seva germana qui necessita ajuda, i més després del que ha passat.

Gloria Camila ha decidit allunyar-se del focus mediàtic i s'ha instal·lat en un hotel situat a una platja paradisíaca. Des d'allà ha llançat un missatge per tranquil·litzar els seus seguidors, no vol que ningú es preocupi. «Per si ningú t'ho ha dit avui: tranquil·la, pren-te el temps que necessitis fins que tornis a ser tu».

José Ortega Cano amb el seu fill
José Fernando sap que compta amb el suport del seu pare, Ortega Cano | EUROPA PRESS

La mare biològica dels germans assegura que els va donar en adopció per necessitat, però promet haver estat pendent d'ells. Seguint el seu discurs, ha seguit tots els passos dels joves i ara està desitjant retrobar-se amb ells. Ortega Cano prefereix no parlar del tema perquè el considera massa dolorós.

José Fernando ocuparà un paper fonamental

José Fernando és conscient del mal moment que travessa el seu pare, així que la seva recuperació és fonamental per a l'estabilitat del torero. Ortega Cano està molt afectat, no sap què fer i les bones notícies del seu fill han esdevingut la seva única il·lusió. L'única cosa important per a ell és que torni a casa, ja fa 8 anys que és fora.

Gloria Camila està centrada en la seva recuperació, també, i alhora està pendent de la salut mental del seu germà. Sap que els seus orígens estan en boca de tothom i té por que es desestabilitzi. De moment està aguantant bé la tirada, és forta i sap que en algun moment deixarà de ser actualitat.