Foto d'Emma García

Emma García assumeix que podria anar a la presó

Emma García, impactada amb tot allò que ha passat amb el tema

Emma García ha estat molt entretinguda aquests dos darrers caps de setmana al seu programa Fiesta amb tota la polèmica del petó entre Alba Carrillo i Jorge Pérez.

Tots dos són col·laboradors del programa d'Emma i van assistir fa dues setmanes a una festa que va organitzar la seva productora Unicorn Content amb motiu del Nadal i l'any nou.

Fins aquí tot bé, però el problema sorgeix quan van començar a sorgir diversos vídeos en els quals es veu un suposat petó entre Jorge i Alba. Tot i això, l'exguàrdia civil assegura que es tracta de «perspectives».

Captura del petó entre Alba i Jorge a la festa de 'Unicorn'
Captura del petó entre els col·laboradors a la festa d'Unicorn| MEDIASET

Tot aquest tema ha alimentat molts programes de Telecincoa través de diverses declaracions. Així mateix, per exemple, Marta López va entrar en aquest assumpte perquè l'Alba va abandonar la festa amb ella per anar a casa seva.

Al cotxe, però, l'Alba va trucar a Jorge i el col·laborador va decidir plantar-se allà mateix. No obstant això, Marta López va explicar a Sálvame que els va deixar a casa seva i se'n va anar a dormir i que l'endemà al matí ja no hi eren.

Després es va sotmetre al polígraf juntament amb Miguel Frigenti, qui assegurava que Jorge havia fet això a la seva dona perquè sortís a la palestra i li truquessin per fer televisió. I de fet, el col·laborador no anava mal encaminat, ja que Pérez ja hauria signat per un 'reality' de la cadena i la seva dona s'hauria mostrat predisposada a anar-ne a un altre.

Emma García ha de ficar-se pel mig i aturar-li els peus

Foto de Marta López a 'Sálvame'
Marta dona més detalls de tot el que va passar entre Alba i Jorge aquella nit| Telecinco

Si alguna cosa ha caracteritzat aquests dos darrers caps de setmana el programa d'Emma García, han estat les cares i comentaris d'Alba Carrillo. No es va sentir gens còmode amb tots els vídeos que li van gravar els companys ni amb tot allò que es deia després de l'esdeveniment.

De fet, al principi, Carrillo va sortir en defensa de Jorge davant d'Emma, però segons han anat passant els dies, ha conegut altres detalls que no li han agradat res. És per això que ara la bona relació que tenien s'ha dissipat.

Segons es va conèixer el presumpte petó, la premsa es va plantar a casa d'Alicia Peña i Jorge Pérez. Alicia va demanar a la premsa que se n'anés de casa i Jorge va comentar que no volien trucar a la Guàrdia Civil perquè «tindrien coses més importants a fer».

Alba no va dubtar a contestar aquest comentari del seu company acusant-lo d'una cosa molt greu davant d'Emma García. «Segur que la Guàrdia Civil té coses més importants a fer, sí, com ara fer controls d'alcoholèmia perquè la gent no agafi el cotxe quan beu». Un comentari que aniria directe cap a Jorge, ja que va anar amb el seu cotxe fins a la casa de Marta just després d'estar a la festa bevent.

Un comentari també que és tota una declaració d'intencions, ja que d'aquesta manera deixen clar que ja no hi ha cap mena de relació entre tots dos.

Foto de Jorge Pérez i Alicia Peña al bateig del seu quart fill.
Emma García és conscient que Jorge té quatre fills amb Alicia Peña i ho va llençar tot per la borda amb aquell petó | Instagram: @jorgeperezdiez

Emma García continua engrescant el tema

I encara que Fiesta ha tractat altres temes d'interès aquests caps de setmana, la veritat és que el suposat petó i infidelitat de Jorge va acaparar moltes hores de diversos programes.

A Sálvame Deluxe, dissabte passat es va conèixer que Jorge ja havia fitxat per un 'reality', en concret es parlava de la segona temporada de Pesadilla en el Paraíso. Mentre que, per part seva, Alicia Peña, la dona del col·laborador, hauria parlat amb l'equip de Supervivientes per dir-los que volia anar-hi.

Per tant, tenia raó Miguel Frigenti quan ja va compartir al seu Twitter que semblava que això ho feien per fer televisió. I així aconseguir que la seva dona Alícia cridés l'atenció mediàticament per començar a treballar a la petita pantalla.