Sara Carbonero

Sara Carbonero, trencada amb la notícia que confirma el pitjor

Sara Carbonero ha rebut una informació sobre la malaltia de la seva amiga

Sara Carbonero s'ha assabentat d'una trista notícia just després de sortir de l'hospital. Així és, ja que la periodista va haver de sotmetre's a una nova operació dos anys després d'enfrontar-se a un càncer d'ovaris.

Però, per sort, finalment tot sortia segons el que estava previst i ja és a casa amb els seus fills. Lamentablement, la 'influencer' acaba de rebre una informació molt trista que la té amb el cor en un puny.

I és que la seva gran amiga, Elena Huelva, que també enfronta la dura batalla del càncer, ha confirmat el pitjor dels pronòstics. Així ho compartia amb els seus seguidors en un vídeo molt commovedor que no ha trigat a omplir-se de missatges d'ànim i afecte.

Elena Huelva
Elena Huelva està trista amb l'últim pronòstic que els metges li han donat | GTRES

«Volia deixar aquest vídeo per aquí, perquè al final la vida són els records que ens emportem, les persones, l'amor, i jo ja he guanyat. Per l'amor, per la lluita, per les persones, per sempre», es podia llegir.

La jove fa anys que visibilitza la malaltia que pateix, un sarcoma d'Ewing, diagnosticat el 2016 i que és un tipus estrany de càncer que es forma als ossos.

«Les coses no estan anant bé, m'han trobat més malaltia a la tràquea, que és molt perillós, com sabeu, és per on respirem. No cal que digui gaire més», explicava a la vora de les llàgrimes.

Tot i això, Elena ha tret forces per tornar a destacar el lema que fa anys que l'acompanya: «Les meves ganes guanyen».

Sara Carbonero, trencada davant d'allò que ha dit la seva amiga

«Vull deixar clar que jo ja he guanyat, les meves ganes han guanyat per tot l'amor i per les persones que tinc al meu costat, jo ja he guanyat», assegurava.

«Passi el que passi, sé que la meva vida no ha estat en va perquè he lluitat i he aconseguit el que vull, visibilitzar», deia com a reflexió. A més, va voler enviar un últim missatge a tots els seus seguidors, sobretot a aquells que estan lliurant també les seves pròpies batalles contra la malaltia.

Foto de Sara Carbonero i Elena Huelva.
Sara Carbonero un gran suport per a Elena | Instagram: @saracarbonero

«Vull que sempre recordeu la frase 'Les ganes guanyen', per a tot, que no cal guanyar per saber que ja hem guanyat», ha afegit.

«Al final, la vida es tracta de viure i d'emportar-te els records que tens amb les persones, i jo m'emporto molts records bons amb persones meravelloses i moltíssimes coses més», prosseguia.

«Volia agrair-vos tot l'amor que sempre m'heu donat, ens seguirem veient, us estimo», concloïa.

Per part seva, Sara Carbonero no trigava a reaccionar a aquest commovedor missatge que li toca tan de prop. «T'estimo moltíssim Elena i t'admiro. Sempre significa sempre. Ets un àngel», escrivia. I és que totes dues han estat molt unides des del moment en què es van conèixer.

«Tant de bo sempre així, sempre nosaltres, sempre improvisant, assaborint cada instant, entenent-nos sense necessitat de parlar», compartia la periodista fa uns mesos al costat d'una imatge juntes.

«Demanant menjar de més, arreglant el món com ens agrada i fent-nos abraçades sanadores que recarreguen piles fins a la propera vegada», afegia.

Elena Huelva
Fa anys que Elena Huelva comparteix la seva lluita contra el càncer| GTRES

Per la seva banda, Ana Obregón, que també està molt conscienciada amb la malaltia, no podia evitar lamentar-se per aquestes males notícies. «La meva lluitadora, les teves ganes han guanyat aquesta puta merda de malaltia perquè no hi ha cap altra manera de descriure-la», li escrivia.

«És una guerra brutal de cada segon, però és l'única guerra on no hi ha ni guanyadors ni vençuts, només herois i heroïnes», assenyalava en record el seu fill Aless.

«I tu ets la meva heroïna, perquè com el meu fill ens doneu una lliçó de vida a tots els que us estimem», concloïa el seu missatge cap a la jove 'influencer'.