Elena Huelva

Elena Huelva envia un nou missatge que causa impacte: 'Ja he guanyat'

Elena Huelva ha tornat a suscitar una gran preocupació pel seu estat de salut

Elena Huelva, la jove sevillana que ha visibilitzat a xarxes el càncer que pateix, està travessant un complicat moment de salut. No ha dubtat a donar-ho a conèixer els seus seguidors, cosa que ha provocat la incredulitat i el desassossec de tots ells.

I és que ella, amb absoluta fermesa, ha revelat que li ha estat descoberta més malaltia a la tràquea. Situació dura davant la qual ha tornat a deixar de manifest la seva fortalesa i capacitat per afrontar el que la vida li està posant en el seu camí.

Elena Huelva confessa la seva dura situació

La jove influencer, que rebia recentment un dels premis ELLE Hope Awards per la seva tasca a les xarxes, està travessant una etapa realment difícil. Ara, després de sis anys plantant cara al sarcoma d'Ewing que pateix, ha tingut un altre revés inesperat. Revés del que ha informat els seus fans des del llit de l'hospital on està ingressada.

El que ha fet ha estat compartir un vídeo a Instagram on diu: «Hola a tothom. Tant de bo no hagués hagut d'arribar mai aquest vídeo, però les coses no estan anant bé. M'han trobat més malaltia a la tràquea i és molt perillós perquè, com sabeu, és per on respirem».

Elena Huelva
Elena Huelva ha donat a conèixer una cosa inesperada i preocupant | GTRES

«I, bé, no cal que digui gaire més sobre que les coses no estan anant bé. I res, dir que jo ja he guanyat. Les meves ganes han guanyat per tot l'amor i per les persones que tinc al meu costat».

A això ha afegit: «Jo ja he guanyat, les meves ganes guanyen. Passi el que passi, sé que la meva vida no ha estat en va perquè he lluitat i he aconseguit allò que vull, visibilitzar».

Aquí no ha pogut evitar emocionar-se, però s'ha sobreposat per afirmar: «Vull que sempre us recordeu de la frase 'Les ganes guanyen' per a tot. No cal guanyar per saber que ja hem guanyat perquè, al final, la vida es tracta de viure, d'endur-te els records que tens amb les persones. I jo m'emporto molts records bons amb persones meravelloses i moltíssimes coses més».

«Volia agrair-vos tot l'amor que sempre m'heu donat, que ens continuarem veient. Que us estimo i que les meves ganes segueixen guanyant sempre».

Paraules que se sumen a les que ha escrit per acompanyar la publicació. Text que diu així: «Volia deixar aquest vídeo per aquí, perquè, al final, la vida són els records que ens emportem, les persones, l'amor i jo ja he guanyat. Per l'amor, per la lluita, per les persones i per sempre: les meves ganes guanyen».

Elena Huelva, perplexa davant de l'onada d'afecte que està rebent

La sevillana ha aconseguit sempre rebre nombroses mostres d'afecte, però amb aquesta nova publicació s'han desbordat. Així, a més de ciutadans corrents, ha aconseguit les paraules d'alè i fortalesa de rostres molt coneguts com Toñi Moreno, Cayetana Guillén Cuervo i Nagore Robles. Això sense oblidar les de Dani Rovira, que també va patir càncer, que li ha escrit: «Ets llum, sempre».

A ells s'hi ha unit Vanesa Martín dient-li: «Elena Bella, les teves ganes tan plenes d'ales i sentits. Ens has pres el cor, remem amb tu. Força».

Elena Huelva rep tres missatges molt especials

Qui també ha volgut enviar ànim a Elena Huelva ha estat Ana Obregón, un dels seus grans suports. Aquesta li ha escrit: «La meva lluitadora, les teves ganes han guanyat aquesta puta merda de malaltia, perquè no hi ha cap altra manera de descriure-la. És una guerra brutal de cada segon, però és l'única guerra on no hi ha guanyadors ni vençuts, només herois i heroïnes».

«I tu ets la meva heroïna, perquè, com el meu fill, ens doneu una lliçó de vida a tots els que us estimem. Aquests darrers mesos, he tingut la immensa sort de coneixe't a tu i a la teva germana Emi i d'estar al teu costat. Que sàpigues que no et deixaré anar mai de la mà, continuem, t'estimo moltíssim».

Elena Huelva i Ana Obregón
Elena Huelva ha rebut les tendres paraules d'Ana | INSTAGRAM: @ELLE_SPAIN

De la mateixa manera, hi ha dues cares més conegudes que sempre han donat afecte a Elena en aquest dur camí i que han tornat a demostrar-li el seu suport incondicional. Un és Manuel Carrasco, que li ha deixat el comentari següent: «T'estimem, la meva nena preciosa. Les teves ganes ens van guanyar per sempre i no podem més que estimar-te i estimar-te».

Foto de Manuel Carrasco amb Elena Huelva.
Elena Huelva ha tornat a tenir l'afecte de Manuel | Instagram: @elenahuelva02

Una altra és Sara Carbonero, que també pateix càncer. Ella li ha dit: «T'estimo moltíssim i t'admiro. Sempre vol dir sempre, ets un àngel».

Elena Huelva i Sara Carbonero
Elena Huelva ha aconseguit també unes importants paraules de Sara | INSTAGRAM @SARACARBONERO