YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Emma García incendia Telecinco amb el que va viure en una festa amb Isabel Pantoja

La presentadora va tornar a 'Viva la vida' després de la seva quarantena

Emma García durant un acte promocional amb un barret blanc
Emma García ha tornat a 'Viva la Vida' amb una anècdota sobre Isabel Pantoja | GTRES

Emma García, després d'haver estat allunyada de la televisió per sofrir coronavirus, ha tornat a 'Viva la vida'. Aquest dissabte va ser quan es va reincorporar al seu lloc de treball i ho va fer amb tota l'energia. És més, tenia tantes ganes de recuperar el temps perdut que fins i tot va arribar a revelar una informació personal sobre Isabel Pantoja.

Una confessió que va sorprendre a tots els col·laboradors del programa de Telecinco i de Mediaset en general.

La famosa festa amb Isabel Pantoja

La situació tan complicada que la cançonetista està vivint en aquests moments va fer que tornés a parlar-se d'ella a 'Viva la vida'. Així, es van comentar els passos que el seu fill (Kiko Rivera) està donant en relació amb l'herència de Paquirri, i també es va parlar del conflicte que aquella manté amb els fills del seu marit pels objectes personals d'aquest.

No obstant això, el moment més interessant de la tarda es va produir quan van fer referència al caràcter de l'artista. Així, es va al·ludir al comportament que la mateixa va mantenir durant la festa que Mediaset va celebrar després de la final de 'Supervivientes 2019', a la qual ella va acudir. I és que havia participat, encara que va haver d'abandonar per un problema de salut.

La 'síndrome d'Estocolm' amb Pantoja

La col·laboradora de 'Viva la vida' Isabel Rábago va ser qui va deixar palesa com havia canviat la seva percepció sobre Isabel Pantoja. Així, va manifestar que durant el reality l'havia vist d'una forma i en veure-la in situ en la citada celebració, la cosa va canviar. I això que va deixar clar que «jo sempre he estat molt en contra d'ella per les circumstàncies i ella ho sap».

En concret, va relatar que «jo quan arribo a la festa tenia els meus dubtes sobre saludar-la o no, però les persones responsables em van dir: 'Acosta't, perquè ella vol també saludar-te'. Llavors, em vaig acostar i em vaig trobar a una Isabel Pantoja molt allunyada del personatge, però no sols amb mi». És més, en aquest punt la periodista va afegir que «va ser pròxima, afectuosa amb mi, em va dir que sabia el que jo havia dit d'ella en tots aquests anys, que em va veure a l'illa amb Isa...».

Així mateix, va afirmar que aquesta mateixa proximitat la cantant la va mantenir amb els redactors, amb els càmeres...I aquí va ser quan el col·laborador Diego Arrabal no va poder evitar burlar-se de la seva companya. Tant és així que li va dir que sofria la síndrome d'Estocolm amb la mare de Kiko Rivera.


Emma García decideix confessar el que va viure en la festa.

Totes aquestes dades que es van donar sobre Isabel Pantoja i la famosa festa de 'Supervivientres' van fer que Emma García decidís intervenir. Després d'escoltar als seus companys va optar per 'saltar' confessant alguna cosa sobre aquesta celebració.

En concret, ho va fer dient: «A veure, us diré una cosa d'aquesta festa: va ser tot Déu a fer-li la gara-gara a Isabel Pantoja. Tothom darrere, tothom adorant-la...Jo vaig ser en pla 'Hola, encantada' perquè em semblava que era el seu».

En aquest punt ha afegit la presentadora: «Li van fer moltíssim la pilota. I tothom absolutament darrere. Tant és així que jo vaig pensar: 'Pobra dona. Espero que sàpiga diferenciar entre els pilotes i el real'». Com no podia ser d'una altra manera, el públic no s'ha quedat callat davant el revelat per la presentadora de 'Viva la Vida'.

Per aquest motiu, no han dubtat a escriure missatges en xarxes socials donant la seva opinió sobre el que havia rellevat. Bon exemple d'això és el següent comentari: «Aquest és el problema amb Isabel Pantoja. Tots la critiquen per enveja, però després se'ls obre el 'derriere' per estar i parlar amb ella. Són així d'hipòcrites. Al final, la consideren una estrella i a tots els agradaria dir que és la seva amiga».


Comentaris

envia el comentari