Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier descarrega la seva ira contra Rafael Amargo després del que va passar ahir

El bailaor ha deixat tirat al programa poques hores abans de començar

El 'Sábado Deluxe' d'ahir esperava convertir-se en un veritable èxit d'audiència, ja que Jorge Javier Vázquez havia d'entrevistar Rafael Amargo, el conegut 'bailaor' que aquesta setmana ha estat detingut per dos delictes de tràfic de drogues i organització criminal. L'artista va ser posat en llibertat provisional després de retirar-li el passaport i obligant-lo a anar amb periodicitat a la corresponent seu judicial. Això ha fet que hagi pogut estrenar l'obra de teatre 'Yerma' que tenia prevista i també que acceptés anar a plató de l'esmentat programa, en el qual havia d'explicar tota la seva experiència en els calabossos i el perquè de la seva detenció.

Tot i la bona pinta que feia l'entrevista, Amargo ha deixat plantat a l'espai i a Telecinco. Això ha comportat que el presentador del mateix s'hagi enfadat moltíssim. I així ho ha mostrat de forma contundent en directe.

El començament del 'Deluxe'

Després de l'habitual entradeta del programa, les càmeres ens van mostrar la imatge de l'anomenat pantalla on apareixia la imatge de Rafael Amargo al costat d'unes manilles i diners. Imatge que anava acompanyada de les paraules 'Nits Amargues'. 
Posteriorment vam poder veure a Jorge Javier Vázquez més seriós que mai. Un presentador que començava anunciant: «Rafael Amargo ha faltat a la seva paraula. Aquesta nit havia d'estar aquí. S'havia compromès per ser al 'Deluxe', però, a les vuit del vespre, ha confirmat que finalment no venia».

Jorge Javier explica els constants canvis de parer d'Amargo

Després d'exposar aquestes primeres paraules, Vázquez ha volgut explicar com el bailaor ha estat 'marejant' al programa durant moltes hores. I ho ha donat a conèixer de forma molt seriosa i contundent. «El ball comença a les 04:36 hores de la matinada quan el productor del programa rep un missatge de l'advocat del ballarí, que havia exercit d'interlocutor durant tota la negociació. L'advocat assegura que Amargo està molt nerviós, molt inquiet. L'entrevista perilla», apunta el presentador.

Jorge Javier ha exposat, a continuació, la manera en la qual l'artista va continuar 'jugant' amb el programa. I ho ha fet dient: «Hores després, a primera hora del matí, la directora intenta comunicar-se amb Rafael Amargo o amb el seu advocat. Només rep el silenci com a resposta, ningú li contesta». Ja «a les 13 hores, la directora aconsegueix parlar amb Amargo a través del telèfon d'una altra persona del seu entorn. El bailaor està nerviós, però el to de la conversa és conciliador. La directora li explica les condicions de l'entrevista. Rafael recapacita i accepta de nou venir. Sembla tranquil, però ha d'interrompre la trucada perquè algú de teatre li requereix. Promet tornar a trucar, però mai ho fa».

En aquest punt, Jorge Javier Vázquez ha seguit explicant que «una altra vegada ens deixa penjats. Ja no contesta el telèfon. Una altra vegada la incertesa. Finalment, a les 16:01 de la tarda, la seva dona (Luciana) atén la direcció per confirmar definitivament que el ballarí, el seu marit, no vindrà al programa. A les 17:30 hores l'advocat crida a la directora i li torna a donar esperança: 'És possible', 'Potser', 'Potser recapacita quan surti de la seva funció de teatre' ».

No obstant això, «a les vuit menys nou minuts de la tarda, l'advocat torna a trucar. Rafael Amargo no vol venir. Ens ha plantat. És per això que hem hagut de reestructurar de dalt a baix el programa d'aquesta nit». Una explicació aquesta que el presentador la va voler acabar amb una frase directa i que mostrava el seu enorme desacord: «Sens dubte, Rafael Amargo ens ha fet el seu pitjor ball».