Imatge de la reina Letícia

Crítiques a la reina Letícia per un greu error en el seu look

La reina ha tornat a repetir peces d'anteriors temporades

La reina Letícia sempre s'ha caracteritzat per la seva elegància a l'hora de vestir. Són incomptables les ocasions en què la monarca ha estat portada de nombroses revistes de tirada internacional i nacional pels seus looks encertats, però sembla que aquest divendres, la reina no ha tingut un bon dia.

La monarca assumeix ara tots els seus compromisos professionals ara que el rei Felip VI es troba confinat. La que va ser presentadora del Telediario acudia aquest divendres, 4 de desembre, a un dels seus actes favorits, el de la Fundació de l'Espanyol Urgent, la FUNDÉURAE.

Com és habitual en els actes més seriosos, la reina Letícia ha tornat a posar-se un conjunt gris per res afavoridor. Amb el que alguns han qualificat de poc gust, la reina Letícia ha barrejat diferents peces de temporades passades. Com cada hivern, la monarca s'ha posat el seu abric gris de Nina Ricci de silueta XXL. Tot i que l'abric malbarata elegància pels quatre costats, la veritat és que combinat amb la resta de peces que lluïa, quedava molt poc fi. I és que la reina Letícia ha decidit combinar-ho amb dues peces en gris de la marca Hugo Boss que resultava un resultat del menys afavoridor.

Un look avorrit i gris

La reina ha tornat a pecar, estilísticament parlant, en optar per utilitzar el mateix color en totes les seves peces, i és que el resultat final va ser d'allò més avorrit i gris. Amb això no volem dir que el conjunt de dues peces d'Hugo Boss fos lleig, sinó que estava mal combinat.  El vestit de la firma alemanya ja porta molts anys acompanyant a la reina Letícia, encara que això si, bastant millor combinat que en aquesta ocasió.

Ni bossa, ni arracades cridaners, ni sabates en un altre color. El look era gris, igual que el dia que feia a Madrid. Encara que això sí, hi ha dues coses que la reina ha decidit mantenir són: les arracades rodones de diamants i l'inseparable anell que sempre llueix de Karen Hallam. Per acabar el seu look sobri i avorrit, la reina d'Espanya optava per una cua, un pentinat que està molt lluny de ser el seu millor look. La predilecció de la reina Letícia pels conjunts monocolor

Es desconeixen els motius, però el cert és que la reina acostuma a optar sempre pels looks totalment monocromàtics, una tendència que s'està repetint cada vegada més. Així doncs, la reina ha passat de liderar les principals revistes de moda per ser una icona d'estil i elegància a passar pràcticament desapercebut a tots els actes als quals acudeix, i això que cada vegada són més nombrosos. Caldrà esperar per conèixer si simplement ha tingut un mal dia, o si per contra se sent còmoda en aquest tipus de looks.